E-kirja

Lue tai kuuntele

Jyri Paretskoi - Shell's Angles - Viimeinen riskiretki maksuttomasti

Eletään ysiluokan jälkeistä kesää. Hannasta ja Rudista on tullut pienen vauvan vanhempia ja vanha jengi uhkaa muutenkin hajota, kun toisen asteen opinnot kutsuvat. Mutta vielä on aikaa yhteiselle kesäiselle moporeissulle, hassuttelulle ja kommelluksille! Shell's Angles - Viimeinen riskiretki on suositun Shell's Angles -sarjan viides ja viimeinen osa.

Jyri Paretskoi on iisalmelainen kirjailija ja opettaja, joka tunnetaan nuorten lukemisen puolestapuhujana ja aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana. Hänen esikoisromaaninsa Shell's Angles voitti Topelius-palkinnon ja sarjan myöhemmät osat ovat olleet ehdolla Finlandia Juniorille ja Topelius-palkinnolle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jyri Paretskoi

Julkaistu

2019-09-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

97 sivua

Tietoa kirjasta Shell's Angles - Viimeinen riskiretki

Shell's Angles - Viimeinen riskiretki on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Jyri Paretskoi. Kyseinen Style on sivumäärältään 97 sivua, eli kirjaa piisaa usemmaksi illaksi. Tämän lisäksi teoksesta on tehty samoin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mukava tyyli nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, taksissa tai esimerkiksi juoksemassa. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2019-09-15 julkaisijan Otava toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle aivan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarviit vaan kännykän ja messissä on lukematon määrä kirjoja. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä koskaan liikutkaan. Jos et ole varma onko tämän lainen sovellus oikea sinulle, niin onnistut testata tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.