E-kirja

Lue tai kuuntele

Mila Teräs - Sininen huone maksuttomasti

Sigridin sisällä kuohuu. Miten hän voi olla raskaana?

17-vuotiaana, kun kaikki on ihan kesken?

Onnen tunne on niin hauras, että se menee melkein heti rikki. Hän ei ole vielä valmis äidiksi, ei todellakaan! Tulisipa keskenmeno tai mitä tahansa, jottei hänen tarvitsisi saada tätä lasta. Samassa vatsaa nipistää. Sigrid kauhistuu: onhan vauvalla kaikki hyvin?

Taideopinnoista haaveilevan Sigridin elämä keikahtaa sijoiltaan, kun hän huomaa olevansa raskaana. Ystävät ja sukulaiset kauhistelevat hänen päätöstään pitää lapsi, eikä Sampsakaan ole innoissaan. Kukaan ei kuitenkaan aavista, kuinka Sigridin sisällä kuohuu. Baari-illat jäävät ja kaverit loittonevat, mutta Sigridissä kasvava salaisuus vie hänet vähitellen lähemmäksi omaa historiaansa - ja aikuisuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mila Teräs

Julkaistu

2012-06-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

158 sivua

Tietoa kirjasta Sininen huone

Sininen huone on sykähdyttävä sekä iloinen nuoretya, joka ei todella jätä ketään väsyneeksi. Tämän on kirjoittanut Mila Teräs. Sininen huone on pituudeltaan 158 sivua, siis todella kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä saat peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin toimiva tyyli nauttia kirjaa ollessasi junassa, lentokoneessa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2012-06-30 ja teoksen julkaisijana on Otava. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan innovatiivisen keinon iloita kirjoista. Kun sinulla on oma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja eri kirjoja. Se onnistuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan menetkään. Paras vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua joten pystyt vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko ohjelma justiinsa sinulle asianmukainen.