Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

John Green - Tähtiin kirjoitettu virhe maksuttomasti

Ihan sairas rakkaustarina

Rakkaus on aina vaikeaa, mutta ei mahdotonta silloinkaan, kun on parantumattomasti sairas. Syöpää sairastava 16-vuotias Hazel on onnekas saatuaan muutaman lisävuoden. Elämä tuntuu silti jo eletyltä, kunnes hän tapaa hurmaavan Augustus Watersin. Toisistaan Hazel ja Augustus löytävät sen, mitä eivät ole vielä ehtineet menettää.

Tähtiin kirjoitettu virhe on riipaisevan hauska, filosofisen älykäs ja vimmaisen rohkea romaani rakkaudesta, periksi antamattomuudesta ja elämän odottamattomuudesta."Pahuksen lähellä neroutta... yksinkertaisesti tyrmäävä... rohkea kaikessa uhmassaan, mutkattomuudessaan ja ironisoimattomissa tunteissaan." -TIME

Yhdysvaltalainen John Green (s. 1977) on palkittu menestyskirjailija, kauniin lauseen ja monisyisen kerronnan mestari. Tähtiin kirjoitettu virhe on hänen kuudes romaaninsa.

Kirjailija pitää veljensä Hank Greenin kanssa yhtä maailman seuratuimmista videoblogeista (youtube.com/vlogbrothers), ja hänellä on miljoonia seuraajia Twitterissä (@realjohngreen) ja tumblrissa (fishingboatproceeds.tumblr.com).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

John Green

Julkaistu

2016-11-24

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

499 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Tähtiin kirjoitettu virhe

Tähtiin kirjoitettu virhe on jännä sekä iloinen nuoretya, mikä ei jätä todellakaan väsyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut John Green. Tästä kirjasta löytyy 173 sivua, minkä seassa kykenet saada jännittäviä kokemuksia. Ethän kuitenkaan tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 8:19:41 tunnissa. Äänikirja voi olla rentouttava tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet autossa ja se tekee myös kävelystä kivemman. Kyseisen äänikirjan lukija on Anna Saksman. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2016-11-24 julkasijan WSOY toimesta. Käynnistä nyt äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pääset iloitsemaan kirjoista täysin tuoreella keinolla. Tämä koko homma sujuu helposti, kun vain omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun et ole takuuvarma onko tämän mukainen palvelu käypä itsellesi, niin voit kokeilla tahtomaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.