Lue tai kuuntele

Candace Bushnell, Katie Cotugno - Tyttönä olemisen säännöt maksuttomasti

Hei, tyttö! Sinusta on mihin vain, kunhan noudatat paria sääntöä…

Älykäs ja viihdyttävä #MeToo-ajan romaani lukiolaistytöstä, joka kertoo rohkeasti totuuden lähentelevästä opettajastaan ja tyttöyden ristiriitaisista vaatimuksista.

Marinin elämä on hyvällä mallilla: hänellä on urheilullinen poikaystävä, ja hän toimittaa bestiksensä kanssa koulun lehteä. Tulevaisuudessa siintävät jo journalistiikan opinnot huippuyliopistossa, ja niihin Marinia kannustaa myös hänen äidinkielenopettajansa herra Beckett. Komean opettajan kehut tuntuvat imartelevilta, mutta viaton ystävyys johtaa yllättäen suudelmaan. Marin säikähtää ja potee syyllisyyttä mutta päättää lopulta ottaa asian rohkeasti puheeksi. Siitä alkaa Marinin kamppailu totuuden puolesta, sillä kaikki eivät suinkaan usko häntä! Hämmästys, pettymys ja kiukku purkautuvat paperille sanoina, jotka koulun ja maailman on aika kuulla.

Kun kaksi bestseller-kirjailijaa Candace Bushnell ja Katie Cotugno yhdistävät voimansa, tuloksena on nokkela ja ajankohtainen viihderomaani, jossa tyttöjen oikeuksien puolesta taistellaan sanansäilän avulla. Bushnell tunnetaan parhaiten Sinkkuelämää-kirjasta ja siihen perustuvasta huippusuositusta tv-sarjasta ja Cotugno nuorille aikuisille suunnatuista feministisistä rakkausromaaneistaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Candace Bushnell, Katie Cotugno

Julkaistu

2020-09-21

Lukija

Elina Keinonen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Tyttönä olemisen säännöt

Kiehtova Tyttönä olemisen säännöt on mainio nuoretya, mitä luettaessa ajankulu häviää kokonaan. Candace Bushnell, Katie Cotugno on teoksen kirjoittajana. Teoksesta löytyy 0 sivua, minkä mukana onnistut kokea mielenkiintoisa hetkiä. Lisänä e-kirjasta löytyy kanssa kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, päinvastoin voit nautiskella kirjasta heti kun mielit esim kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Elina Keinonen. Tämän kirjan julkaisi tuntematon 2020-09-21. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle aivan tuoreen oven kirjojen pariin. Tämä toimii sulavasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Sovellukset pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on samoin tosi mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.