Lue tai kuuntele

Cathy Cassidy - Vaahtokarkkitaivas maksuttomasti

Ihana tyttökirja täynnä hauskoja hetkiä!

Skye ei usko aaveisiin. Skye ei usko aaveisiin. Skye... saa halloween-juhlien päätteeksi haltuunsa ammoin kadonneelle tytölle kuuluneita leninkejä. Skye on aina kokenut jäävänsä kaksossiskonsa varjoon, mutta heittäytyminen jazzia rakastaneen Claran elämään tekee hänestäkin vähän erityisemmän. Ainakin se saa hänet näkemään unia Claran kohtalokkaasta rakkaudesta.... Unissa eletty romanssi saakin riittää, sillä teini-ikäisenä olo on yllättävän vaikeaa, kun on vasta kaksitoista.

Valloittavan Suklaamuruset-sarjan kussakin osassa ääneen pääsee uusi sisar. Vaahtokarkkitaivas on kepeä tyttökirja täynnä hauskoja hetkiä ja pieniä oppimisen paikkoja, tarina ystävyydestä, salaisuuksista ja vähän mustasukkaisuudestakin. Kirja jättää pirteän jälkimaun ja imeytyy lukuvatsan väleihin kuin annos viileää jäätelöä.

Englantilainen Cathy Cassidy (s. 1962) on yksi Euroopan suosituimpia nuortenkirjailijoita. Vuonna 2010 Cassidy voitti arvostetun Queen of Teen -palkinnon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cathy Cassidy

Julkaistu

2020-11-18

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Vaahtokarkkitaivas

Vaahtokarkkitaivas on sykähdyttävä sekä viihdyttävä nuoretya, joka ei todella jätä todellakaan tylsistyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Cathy Cassidy. Kyseinen nuoretya pitää sisällään 0 sivua, minkä seassa nautiskella moni hetki. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan pakollista tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä liikutkaan ja se saa matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee Kati Tamminen. Teos on alunperin julkaistu 2020-11-18 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin hyvä konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan olet. Se koko juttu sujuu helposti, kun vain omistat kännykän. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä ikänään menet. Parasta vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa milloin saatat rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko sovellus sinulle otollinen.