E-kirja

Lue tai kuuntele

Nina LaCour - Välimatkoja maksuttomasti

Marin ei ole puhunut yhdellekään tutulle sen jälkeen, kun hän pakkasi laukkunsa ja muutti toiselle puolelle Yhdysvaltoja. Kukaan ei tiedä totuutta hänen viimeisistä viikoistaan kotona, ei edes Marinin paras ystävä Mabel. Mutta tuhansienkin kilometrien päässä kotoa, collegessa New Yorkissa, Marin tuntee menneisyyden kutsun. Nyt, kuukausia myöhemmin, hän odottaa yksin joululoman ajaksi tyhjenneessä opiskelija-asuntolassa. Mabel on tulossa kolmeksi päiväksi vierailulle, ja Marinin on kohdattava kaikki mikä on jäänyt sanomatta, yksinäisyys joka on kalvanut häntä kesästä asti.

Nina LaCourin Välimatkoja on riipaiseva ja intiimi kuvaus nuoruudesta ja surun jättämistä arvista. Ankean New Yorkin talven ja värikylläisen San Franciscon kontrasti heijastelee taidokkaasti nuoren päähenkilön sisäistä elämää. Teos on hiljainen, mutta vaikuttava kirjallinen helmi nuorille lukijoille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nina LaCour

Julkaistu

2018-06-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

130 sivua

Tietoa kirjasta Välimatkoja

Välimatkoja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Nina LaCour toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen nuoretya pitää sisällään 130 sivua, joiden avulla nauttia vaikka useampi hetkinen. Nytkään ei ole siitä huolimatta pakko tehdä valinta ainoastaan luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on upea keino kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, bussissa tai vaikkapa lenkillä. Tässä lukijana toimii tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Otava 2018-06-15. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät kokonaan tuoreen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat liikkuvat näppärästi mukana puhelimessasi. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos epäröit käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.