E-kirja

Lue tai kuuntele

Maria Autio - Varjopuutarha maksuttomasti

- Ei sinussa ole mitään vikaa, äiti aina vakuutti ja piirsi sormillaan kasvojani. Hän ei olisi halunnut, että häpeän itseäni.

Koulun lähistöllä oleva ränsistynyt barokkipuutarha on Pihlalle tärkeä paikka. Hän pakenee sinne kiirettä ja meteliä ja viettää aikaansa muinaisia kivipenkereitä ja muhkuraisia lehmuksia tutkien. Puutarhassa hän tapaa uudelleen myös Matjan, alakoulun erityisluokalta tutun tytön. Heillä oli jo lapsina rosoinen ystävyys, joka saa nyt uusia käänteitä. Niiden myötä Pihla joutuu kohtaamaan pelkonsa - ja pärjäämään ensimmäisen kerran omin voimin.

Monitasoinen tarina luotaa lievästi autistisen Pihlan maailmaa poikkeuksellisen herkällä tavalla. Vakavan mutta toivorikkaan kirjan keskiössä on Pihlan ja hänen äitinsä lämmin suhde, joka antaa voimaa molemmille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Autio

Julkaistu

2014-03-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

97 sivua

Tietoa kirjasta Varjopuutarha

Jännittävä Varjopuutarha on uskomaton nuoretya, jota lukiessa vuorokaudenaika haihtuu tykkänään. Maria Autio toimii kirjan kirjoittajana. Varjopuutarha on pituudeltaan 97 sivua, elikä todella osuva pituus luettavaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä myötä koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei estä iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan kykenet nautiskella kirjasta heti kun mielit esim bussissa. Kirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2014-03-10 julkaisijan Otava toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat tahtomasi kirjasovelluksen. Maksamalla kk-maksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos yhä epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.