Lue tai kuuntele

Lisa Jane Smith - Verivala maksuttomasti

Vampyyripäiväkirjojen kolmas osa hyytää veren.

Vampyyripäiväkirjat on kulttimainetta niittänyt sarja paranormaalin romanssin ystäville – tätä sarjaa olemme janonneet!

Stefan ja Damon, vampyyriveljekset, taistelevat kauniista Elenasta, eikä mittelöllä ei ole enää mitään rajoja. Samaan aikaan Fell’s Churchin pikkukaupunki kärsii rikosaallon kourissa: johtavatko verijäljet jompaankumpaan veljekseen?

L. J. Smith asuu Kaliforniassa. Hän on opiskellut psykologiaa ja kasvatustieteitä, ja kirjoittanut kaksi eri kirjasarjaa, jotka ovat nousseet New York Timesin Bestseller-listalle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lisa Jane Smith

Julkaistu

2021-02-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Verivala

Verivala on kiehtova ja mielenkiintoinen nuoretya, mikä ei taatusti jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Lisa Jane Smith. Verivala on pituudeltaan 0 sivua, siis erittäin sopiva pituus läpi käytäväksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka messissä saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa voit kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä liikutkaan eli se saa matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan hurmaavana äänenä toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2021-02-15 julkaisijan tuntematon toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät uuden tavan nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat haluamasi sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu asiallinen itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.