E-kirja

Lue tai kuuntele

Marja-Leena Tiainen - Viestejä Koomasta maksuttomasti

Edessä elämä?

Silvan paras kaveri Jemina saa houkuteltua hänet milloin mihinkin. Vakavaksi toilailu muuttuu, kun Silva joutuu pahaan onnettomuuteen ysiluokkaa edeltävänä kesänä. Kavereiden yllyttämänä Silva hyppää sillalta jokeen, lyö päänsä ja on hukkua.

Tyttö havahtuu oudossa paikassa, Koomassa, joka ei tunnu aivan todelliselta. Hän tapaa siellä nuoria kohtalotovereitaan, joiden kaikkien elonliekki uhkaa katketa ennen aikojaan. Silva saa myös tehtäväkseen viedä viestejä eläville. Luokkatoveri Inkerille tämän tätivainaja haluaa lähettää salaperäisen viestin: "Ota kivet pois taskuista". Muutkin viestit ovat tärkeitä, ja ne voivat muuttaa vastaanottajan elämän parempaan suuntaan. Silvan mielessä herää toivo; ehkä hänen onkin tarkoitus jatkaa elämäänsä? Viestithän on vietävä perille! Kun Silva herää sairaalassa tajuttomuuden jälkeen hänen päätään särkee. Mitä oikein on tapahtunut, oliko Kooma kuvittelua tai unta? Vähitellen Silva alkaa muistaa viestejä ja toimittaa niitä vastaanottajilleen. Kun hän yrittää kertoa kokemuksistaan lähipiirilleen, suhtautuminen on lähinnä epäuskoista. Jemina on suorastaan pilkallinen, ja tyttöjen välit katkeavat. Silva haluaa kuitenkin viedä kaikki viestit perille, vaikka se tietäisi hankalia tilanteita. Tapaamisten myötä Silvan oma elämä muuttuu ja hän aikuistuu kovaa vauhtia.

Realistisista nuortenromaaneistaan tunnettu Marja-Leena Tiainen tekee kirjassa uuden aluevaltauksen. Tällä kertaa aiheena on meitä kaikkia askarruttava kysymys elämästä, kuolemasta ja niiden hauraasta rajapinnasta. Palkittu ja rakastettu kirjailija asuu nykyisin Kuopiossa. Hän on aina tarttunut rohkeasti vaikeisiinkin aiheisiin. Mm. nuoresta turvapaikanhakijasta, Alexista kertova trilogia on juuri nyt erittäin ajankohtainen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marja-Leena Tiainen

Julkaistu

2016-04-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Viestejä Koomasta

Viestejä Koomasta on luomava sekä iloinen nuoretya, joka ei jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Marja-Leena Tiainen on kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 120. Tässä tapauksessa ei ole silti vaadittua tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, vaan saatat nyt nauttia kirjasta missä tahansa tahdot esimerkiksi autossa. Äänikirjan lumoavana äänenä toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-04-20 julkaisijan Tammi toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat maikoisan mahdollisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista matkalla ja kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat parhaan sovelluksen. Kun mielit mennä' kunnolla äänikirjojen maailmaan, niin sinun alkaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ jolloin sinulla on mainio kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa jolloin voit rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja testata onko sovellus juuri sinulle otollinen.