E-kirja

Lue tai kuuntele

Jennifer Taylor, Louisa George - Äidiksi kuukaudessa? / Sittenkin se oikea maksuttomasti

Äidiksi kuukaudessa?

Jessica Price on menettänyt ainoan tilaisuutensa tulla äidiksi, ja hän tuntee menetyksen tuskan aina – kunnes tapaa seksikkään yksinhuoltajaisä tohtori Luke MacKenzien ja tämän suloisen pikku tyttären.

Luken suudelmat ja tyttären sydämelliset lapsenhalaukset saavat Jessien kaipaamaan mahdotonta. Mutta hän on vain tilapäinen sijainen ja lähdössä pois. Kello käy nopeasti, kun hänellä on vain kuukausi aikaa tehdä haaveestaan totta…Sittenkin se oikea

Lastenlääkärit Eve Pascoe ja Ryan Sullivan eivät ole seurustelleet sitten opiskeluaikojen. Silloinkin he olivat "vain ystäviä", eivät enempää, koska sarjadeittailija Ryan ei aikonutkaan ruveta vakavaksi kenenkään kanssa, ja Eve odotti Sitä Oikeaa. Sitten leikkisä suudelma paljasti räjähtävän kemian – ja he lähtivät pakoon, eri suuntiin.

Nyt Ryan on Even uusi pomo Dalverstonin sairaalassa! Suudelma ei ole unohtunut kummaltakaan, mutta sydämensä kerran särkenyt Eve ei todellakaan aio yrittää uudelleen komean Ryanin kanssa… eihän?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jennifer Taylor, Louisa George

Julkaistu

2015-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Äidiksi kuukaudessa? / Sittenkin se oikea

Kiehtova Äidiksi kuukaudessa? / Sittenkin se oikea on loistava rakkaus, mitä luettaessa aika poistuu aivan. Kirjan on kirjoittanut Jennifer Taylor, Louisa George. Kyseinen Style on pituudeltaan 214 sivua, joten iloa riittää usemmaksi ajanjaksoksi. Ethän silti takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä jossa milloinkin liikut ja se tekee matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2015-03-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat kiehtovan sauman iloita mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät mukavasti mukanasi omassa kännykässäsi. Maksamalla noin 10€ kuukausihinnan avaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat omana elinaikanasi. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän mukainen sovellus oikea sinulle, niin pystyt kokeilla tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.