E-kirja

Lue tai kuuntele

Elizabeth Bevarly, Day Leclaire - Aikamatka onneen / Täydellinen valinta maksuttomasti

Aikamatka onneen

Mitä hittoa hän teki juustokuutiossa? Renny Twiggs ajatteli. Ilman ennakkovaroitusta hän oli joutunut etsimänsä miehen, Tate Hawthornen, kanssa eristyksiin outoon, entisajan suojaan keskelle Wisconsinin metsiä, eikä mikään tuntunut enää todelliselta. Kenties siksi heidän välilleen syttyy todellisuuden rajat rikkova intohimo, eikä paluuta entiseen ole - varsinkaan Rennylle, joka tajuaa yllättäen olevansa raskaana...

 Täydellinen valinta

Lucius Devlin etsi itselleen täydellistä naista ei ihan perinteisin menetelmin vaan... tietokoneohjelman avulla. Naisen pitäisi olla pätevä monessa asiassa ja lisäksi hyvä äiti Mikey-pojalle, jonka huoltaja hänestä oli yllättäen tullut. Lisäksi kyseisen naisen pitäisi ymmärtää hänen syvin olemuksensa: se, että hän oli liian järkevä ja kokenut kyetäkseen rakastamaan. On kuitenkin yksi nainen, joka on Luciuksen kyvyistä rakkauteen täysin toista mieltä... ja tuo nainen on aivan lähellä. Liian lähelläkö?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elizabeth Bevarly, Day Leclaire

Julkaistu

2018-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Aikamatka onneen / Täydellinen valinta

Kuuntele nyt vaiheakas rakkaus Aikamatka onneen / Täydellinen valinta, minkä mukana saat suurenmoisia elämyksiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Elizabeth Bevarly, Day Leclaire. Lukemista löytyy 218 sivua, niiden rinnalla onnistut tuntea mielenkiintoisa elämyksiä. Luettavan kirjan lisänä saatavilla on loistava äänikirja, minkä parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan vetoavana lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-02-01 julkaisijan Harlequin FI toimesta. Pane alulle samantien äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista täysin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit tahtomasi sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Parasta vierailijalle on että, lähes kaikki palvelut tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa jolloin saat sitoutumatta testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu sinulle hyvä.