E-kirja

Lue tai kuuntele

Abigail Gordon, Annie O'Neil - Finn Morganin jouluenkeli / Toivon pisaroita maksuttomasti

Finn Morganin jouluenkeli

Toisen jalkansa Afganistanissa menettänyt lastenlääkäri Finn Morgan pitää yksityisasiansa yksityisinä ja työntää ihmiset luotaan. Siispä odottamaton ihastuminen työtoveriin, fysioterapeutti Naomi Collinsiin, saa hänet raivostumaan! Mykistävistä silmistä Finn näkee, että Naomikin on joskus särkynyt. Joulu on parantumisen aikaa. Ehkä he kumpikin voisivat löytää etsimänsä - toistensa sylistä…

 Toivon pisaroita

Kätilö Lizzie Carmichael rakastaa työtään Willowmeren odottavien äitien parissa. Hän unohtaa hetkeksi oman, yksinäisen elämänsä aina saadessaan pidellä uutta elämän alkua sylissään. Uutta pomoaan, tohtori James Bartlettia, hän ei sen sijaan niin vain unohdakaan… Yksinhuoltajaisä James rakastaa kaksosiaan ja työtään. Mutta kun pieni perhe tänä jouluna ripustaa joulusukkiaan takanreunukselle, Jamesin mieleen juolahtaa, että Lizzie voisi olla paras joululahja heille kaikille!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Abigail Gordon, Annie O'Neil

Julkaistu

2019-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

207 sivua

Tietoa kirjasta Finn Morganin jouluenkeli / Toivon pisaroita

Finn Morganin jouluenkeli / Toivon pisaroita on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Abigail Gordon, Annie O'Neil. Teoksesta löytyy 207 sivua, joiden mukana pystyt tuntea upeita oivaluksia. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty niin ikään äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin voit nautiskella kirjasta milloin tahdot kuten vaikka automatkalla. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-11-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat jakavat nautittavan keinon iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa että kotona. Tarviit pelkästään kännykän jolloin messissä on mittaamattomasti kirjoja. Maksamalla sovitun kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen yrittäminen on lisäksi erittäin mutkatonta, koska kykenet esteettömästi yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.