E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Bridgwater - Huone kahdelle – erään naisen intiimejä tunnustuksia 3 maksuttomasti

Novelli on kolmas osa kuumaa ja aistillista kirjasarjaa, joka kertoo todellisen naisen eroottisista seikkailuista.

Novellissa "Huone kahdelle" lähdemme Ean kanssa työmatkalle, ja uusi miespuolinen työkaveri alkaa kiinnostaa häntä.

Kirjasarjasta:

"Haluan kertoa tarinan elämästäni. Tai ainakin yhdestä elämänosastani. Sellaisesta osasta, joka on minun salattua elämääni. Seksielämäni. Minut on luotu siihen. Sen minä osaan."

Maailma on täynnä miehiä, joita nainen voi suudella ja purra, ja joiden kanssa voi mennä sänkyyn. Tämä kirjasarja kertoo aivan tavallisen kööpenhaminalaisen naisen seksielämästä, ja novellin minä-kertoja on naispuolinen Don Juan, joka ei osaa sanoa "ei". Hän rakastaa miestään ja lapsiaan, mutta he eivät riitä hänelle. Hänen elämänsä jämähtää paikoilleen ilman uuden seikkailun kutkuttavaa tunnelmaa, eli hän tarttuu tilaisuuteen, kun mahdollisuus eroottiselle kokemukselle ilmaantuu.

Tarinan päähenkilö, joka rakastaa miehiä ja erotiikkaa, on saanut inspiraatiota todellisesta lihaa ja verta olevasta henkilöstä. Kirjailija Anna Bridgwater on keskustellut kyseisen naisen kanssa ja tehnyt muistiinpanoja hänen tarinastaan, joka on todistus salaisesta elämästä, jota nainen elää rinnakkain arkielämänsä kanssa.

Halu on kirjasarjan Erään naisen intiimejä tunnustuksia ensimmäinen novelli

"Lämpötila saa uusia ennätyksiä tässä kuumassa ja intensiivisessä naisen eroottisista seikkailuista kertovassa novellissa."– Pia Bechmann, e-kirja-arvostelija

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Bridgwater

Julkaistu

2018-10-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Huone kahdelle – erään naisen intiimejä tunnustuksia 3

Uskomaton Huone kahdelle – erään naisen intiimejä tunnustuksia 3 on upea rakkaus, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika karkkoaa kokonaan. Kirjan tuotti Anna Bridgwater. Lukemista löytyy 27 sivua, joiden kanssa onnistut viettää ainutlaatuisia lukuhetkiä. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka myötä saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin kätevä keino kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja se saa lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2018-10-22 ja kirjan julkaisijana on Lust. E- ja äänikirjat antavat ainutlaatuisen sauman iloita kiehtovista kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat mielimäsi ohjelman. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikänään kuljet. Parasta vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa milloin saat rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko palvelu sinulle sovelias.