E-kirja

Lue tai kuuntele

Carol Marinelli, Andie Brock - Hyvissä aikeissa / Vastakohtien voimaa maksuttomasti

Hyvissä aikeissa

"Lakkaa tappelemasta vastaan!" Jaco ei ymmärtänyt, miksi Leahin piti olla niin… hankala - hänhän yritti vain suojella naista ja heidän yhteistä pientä poikaansa! Suunnitelma, jota Jaco oli laatinut kuukausien ajan, oli viimein saavuttamassa huipennuksensa. Mikään ei saanut mennä pieleen… sillä muuten he kaikki saattaisivat olla hengenvaarassa!

 

 

 Vastakohtien voimaa

Ei Estellelle joka päivä tarjottu miljoonaa dollaria ja muuttoa Marbellaan Espanjaan. Se hänen oli pakko myöntää. Mutta mitä hän joutuisikaan sen takia tekemään… Raúl Sanchez De La Fuente oli komea kuin mikä, mutta myös täysin väärässä. Mies ei tuntenut Estelleä lainkaan. Estelle ei viihtynyt yökerhoissa eikä ravintoloissa, vaan kolusi mieluummin vanhoja kirkkoja tai uppoutui hyvään kirjaan. Siitä huolimatta Raúl kiehtoi häntä, ja koska hän tarvitsi kipeästi rahaa – ei itselleen, vaan perheelleen – hän suostui tarjoukseen ja lähti elämänsä matkalle. Joka ei päättynytkään aivan niin kuin sen alun perin piti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carol Marinelli, Andie Brock

Julkaistu

2019-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Hyvissä aikeissa / Vastakohtien voimaa

Lue nyt tapahtumarikas rakkaus Hyvissä aikeissa / Vastakohtien voimaa, minkä avulla tunnet suurenmoisia hetkiä. Carol Marinelli, Andie Brock on kirjan kirjoittajana. Tämän pituus on 225. Digitaalisen kirjan kera saatavilla on lisäksi loistava äänikirja, minkä parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei estä iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, puolestaan voit nyt nautiskella kirjasta silloin kun mielit vaika autossa. Kirjan rentouttavana äänenä toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin 2019-10-01. E- ja äänikirjat tuottavat oivan tavan iloita mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjat ja e-kirjat siirtyvät mukavasti mukana omassa älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Kirjojen yrittäminen on lisäksi todella mutkatonta, sillä voit vapaasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.