E-kirja

Lue tai kuuntele

Lynne Graham, Sara Craven, Susan Napier - Italialaiset leikit / Suurin lahja / Kuka olet, Emily Quest? maksuttomasti

Italialaiset leikit

Kreivi Alessio Ramontella kohotti lasiaan. – Salute, Laura, hän toivotti kyynisesti. – E buona fortuna, hän lisäsi. – Onnea sinä tosiaan tarvitset. Sillä Alessiolta naisten viettely sujui yhtä luonnollisesti kuin hengittäminen. Sitten hän tapasi suloisen Laura Masonin, englantilaisen kaunottaren, ja leikin luonne muuttui. Ensimmäisen kerran Alessio ei saakaan heti, mitä haluaa…Suurin lahja

He tulevat eri maailmoista. Giannis Petrakos on kauniiden naisten ympäröimä yrityspohatta. Maddie tulee vaatimattomista oloista ja on iloinen saadessaan työpaikan Giannisin tehtaasta. Yllättäen hänestä tulee Giannisin rakastajatar – mutta vailla lupauksia mistään pysyvästä. Giannisin vaimonhan on tultava miehen omasta maailmasta. Miten miehen saisi uskomaan, että rakkaus on elämän suurin lahja?Kuka olet, Emily Quest?

Mitä kaikkea tytön on tehtävä perheyrityksen pelastamiseksi! Ethan West tietää Emily Questin häikäilemättömäksi onnenonkijaksi – hänhän oli yllättänyt naisen itse teossa. Ja nyt sama nainen on luikerrellut Ethanin isoisän sydämeen. Ethan päättää antaa Emilylle opetuksen – mutta kuka mahtaakaan saada viimeisen sanan?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lynne Graham, Sara Craven, Susan Napier

Julkaistu

2019-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

308 sivua

Tietoa kirjasta Italialaiset leikit / Suurin lahja / Kuka olet, Emily Quest?

Kutkuttava Italialaiset leikit / Suurin lahja / Kuka olet, Emily Quest? on fantasinen rakkaus, jota lukiessa vuorokaudenaika haihtuu kokonaan. Tämän kirjan on kirjoittanut Lynne Graham, Sara Craven, Susan Napier. Tämä rakkaus pitää sisällään 308 sivua, minkä seassa olla useampi hetkinen. Tämän kirjan kanssa ei ole silti vaadittua rajoittua yksin luettavaan versioon, poimittavana on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa nauttimaan kirjasta yksin silloin kun pystyt lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nyt nautiskella kirjasta milloin tahdot kuten pyöräilessä. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-07-01 julkasijan Harlequin toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin hyvä konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan olet. Äänikirjat ja e-kirjat tallustavat näppärästi mukana kännykässäsi. Sovellukset toimivat yleensä tietyllä kuukausimaksulla, millä saattaa kuuntelemaan lukemattomasti useita eri äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee kanssa maksuttoman ilmaisjakson, siten voit esteettömästi kokeilla palvelua ilman maksuja*.