E-kirja

Lue tai kuuntele

Janice Lynn, Annie O'Neil - Järjestelykysymys / Nainen punaisissa maksuttomasti

Järjestelykysymys

Ensihoitaja Saoirse Murphy on tullut Miamiin painamaan töitä, ei suremaan kotona Irlannissa peruuntuneita häitään, ja Miamiin hän haluaa myös jäädä! Tarvitaan yksi Green Card, kiitos, ja työpari, Santiago Valentino, tarjoaa ratkaisua ongelmaan. Mutta järjestelykihlauksen alkaessa kuumeta hyvin aidontuntuiseksi intohimoksi, he alkavat miettiä, voisiko heistä tullakin pari… ikuisesti?

 

 

 Nainen punaisissa

Juoruotsikot kirkuvat senaattorin city-tyttären, Eleanor Astonin, "suhteesta" sulavapuheisen teksasilaislääkäri Tyler Donaldsonin kanssa jo ennen kuin koko jutusta tulee yhdeksi yöksi todellista totta, ei pelkkää mielikuvituksen tuotetta! Omistautunut sairaanhoitaja Eleanor tajuaa rakastuneensa toivottomasti neonatologi Tyhin – eivätkä paparazzit ole siinä vaiheessa vielä edes hajulla seuraavasta kohuotsikosta!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Janice Lynn, Annie O'Neil

Julkaistu

2018-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Järjestelykysymys / Nainen punaisissa

Järjestelykysymys / Nainen punaisissa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Janice Lynn, Annie O'Neil on kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytyy 224 sivua, joiden mukana saatat tuntea mielenkiintoisa oivaluksia. Nykypäivänä ei ole vaadittua rajoittua yksistään luettavaan versioon, hankittavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä jossa ikinä liikut ja se saa matkastasi kiintoisamman. Äänikirjan lumoavana kertojana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin FI 2018-03-01. Aloita nyt äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin pääset nauttimaan kirjoista aivan uudenaikaisella tavalla. Tarvitset vaan älypuhelimen jolloin mukanasi on tuhansia kirjoja. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei toden totta lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Useat äänikirjapalveluista antaa lisäksi veloituksettoman ilmaisjakson, tähän tapaan pystyt rajattomasti testata palvelua ilman euroakaan*.