E-kirja

Lue tai kuuntele

Lynn Raye Harris, Donna Alward - Kilpasilla voittajan kanssa / Lassottu sydän maksuttomasti

Kilpasilla voittajan kanssa

Paparazzien lemmikillä Caroline Sullivanilla on salaisuus häikäisevän, mutta tulkitsemattoman hymynsä takana. Hänen entinen ihastuksensa, venäläinen liikemies Roman Kazarov on palannut maisemiin. Haluaako tämä kostaa nöyryyttävän hylkäämisen vaiko vain ottaa haltuunsa Carolinen vaikeuksiin joutuneen yhtiön?

Tietolähteiden mukaan armoton Kazarov on saanut yleensä niin varovaisen Carolinen hermostumaan. Huhut kiihkeästä suhteesta lähtevät liikkeelle, mutta vain yksi asia on varma – tässä kaikkien aikojen tahtojen taistelussa on vain yksi voittaja, ja Roman uskoo pitävänsä valttikorttia hallussaan.Lassottu sydän

Kiukun kyyneleet kimalsivat Megin silmissä, kun hän katsoi parasta ystäväänsä. Clay oli hänen paras ystävänsä – ja salaa hänen sydämessään paljon muutakin. Mutta pian he eivät olisi enää ystäviäkään, jos Clay jatkaisi tuota rataa! Mies syytti häntä pelkuruudesta ja pakoilusta, koska hän oli häipynyt kotikaupungistaan saatuaan kuulla olevansa vakavasti sairas. Mutta Meg oli vain halunnut säästää rakkaitaan tuskalta ja huolelta. Nyt hän kuitenkin oli taas terve, ja hän aikoi osoittaa kaikille – ja erityisesti Claylle! – ettei häntä tarvinnut käsitellä kuin haurasta kukkasta!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lynn Raye Harris, Donna Alward

Julkaistu

2015-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

228 sivua

Tietoa kirjasta Kilpasilla voittajan kanssa / Lassottu sydän

Lue heti mielenkiintoinen rakkaus Kilpasilla voittajan kanssa / Lassottu sydän, minkä kanssa elät tavattomia tuntemuksia. Lynn Raye Harris, Donna Alward toimii teoksen kirjoittajana. Kilpasilla voittajan kanssa / Lassottu sydän on pituudeltaan 228 sivua, siis kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka parissa koet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä missä milloinkin menet ja se saa matkasta jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Teos on julkaistu 2015-01-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista tyystin aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat sopivan sovelluksen. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Usea ohjelmista antaa myös vapaan kokeilujakson, milloin kykenet sitoutumattomasti testata sovellusta ilman maksuja*.