E-kirja

Lue tai kuuntele

Kate Hewitt, Clare Connelly - Kun intohimo syttyy / Sinisilmien loiste maksuttomasti

Kun intohimo syttyy

Pietro Morellilla on tarkat säännöt järjestetyn avioliiton suhteen. Hän on luvannut liikekumppanilleen, joka on aina ollut jopa isällinen häntä kohtaan, että pitäisi tämän tyttärestä huolta ja menisi tämän kanssa naimisiin. Emmeline suostuu avioliittoon, osittain isänsä mieliksi osittain siksi, että pääsisi elämään itsenäistä elämää. Aviollinen järjestely jää kuitenkin intohimon jalkoihin ja Pietro saa pian huomata, että rikkoo jokaista asettamaansa sääntöä.

 Sinisilmien loiste

Epätoivoisina aikoina joutui tekemään epätoivoisia tekoja – kuten tarttumaan sietämättömän miehen yhteistyötarjoukseen! Mutta Sapphirella ei ollut varaa kieltäytyä tilaisuudesta esitellä perheyrityksensä koruja maailmankuulun Fourden  muotinäytöksessä, ei vaikka hän sen vuoksi joutui aivan liian läheisiin tekemisiin Fourden hulttiopojan ja entisen luokkatoverinsa Patrickin kanssa. Mutta kuluneet kymmenen vuotta olivat muuttaneet sekä Sapphirea että Patrickia, joten ehkä he voisivat kinastelun sijaan tehdä jotain paljon miellyttävämpää…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kate Hewitt, Clare Connelly

Julkaistu

2019-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Kun intohimo syttyy / Sinisilmien loiste

Kun intohimo syttyy / Sinisilmien loiste on häkellyttävä ja hauska rakkaus, joka ei taatusti jätä lukijaansa väsyneeksi. Kate Hewitt, Clare Connelly on kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytyy 224 sivua, niiden mukana kykenet saada mahtavia kokemuksia. E-kirjan lisänä kuunneltavissa on myös loistava äänikirja, jonka parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä jossa milloinkin liikutkaan eli se saa matkasta kiintoisamman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2019-06-01. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin pystyt nautiskelemaan kirjoista hyvin uudella tavalla. Se koko juttu sujuu vaivattomasti, kunhan omistat puhelimen. Sitten kun mielit mennä kunnolla äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ jolloin sinulla on mainio kokoelma omalaatuisia kirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu käypä sinulle, niin kykenet kokeilla tahtomaasi sovellusta 2 viikon ajan.