E-kirja

Lue tai kuuntele

Susan Mallery - Kuten sinä maksuttomasti

Kuten sinä

Felicia Swift on huippuälykäs. Hän osaa pitää ihan valmistautumatta faktoihin perustuvan puheen maailmankaikkeuden synnystä. Mutta ihmissuhteet ovat hänelle vaikeampi pala. Hän on toivottoman kömpelö. Hän sanoo aina jotain väärää tai kuulostaa joltain huonosti ohjelmoidulta ulkoavaruuden muukalaiselta. Oikeasti hän haluaa vain olla samanlainen kuin kaikki muut – kaikin keinoin.

Felicia törmää sattumalta Fool's Goldissa menneisyytensä kummajaiseen, sotatraumoista kärsivään entiseen sotilaaseen, Gideon Boylaniin, jolle hän onnistui menettämään aikoinaan neitsyytensä. Vuosia sitten Felicia halusi Gideonin muutamaksi tunniksi vuoteeseensa – ja onnistui siinä. Nyt hän haluaisi saman miehen pysyvästi vuoteeseensa – eikä se olekaan helppo juttu. Voiko näistä kahdesta hyvin erikoisesta ihmisestä tulla todellinen parivaljakko?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Susan Mallery

Julkaistu

2016-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

211 sivua

Tietoa kirjasta Kuten sinä

Vauhdikas Kuten sinä on suurenmoinen rakkaus, jota lukiessa ajankulu unohtuu kokonaan. Kirjan kirjoittajana on ollut Susan Mallery. Kyseisestä kirjasta löytyy 211 sivua, niiden avulla kykenet kokea ainutkertaisia hetkiä. Tämän kirjan kanssa ei ole silti tarve tyytyä vain luettavaan versioon, lisäksi kuunneltavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla hyödyllinen keino kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet matkustamassa ja se saa myöskin kävelystä kivemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2016-10-01 julkasijan Harlequin FI toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tykkänään modernin konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä e-kirjat tallustavat sopivasti mukana kännykässäsi. Mikäli mielit päästä oikeasti kirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin käytössäsi on isokokoinen kokoelma äänikirjoja. Kirjojen yrittäminen on samoin suunnattoman helppoa, koska pystyt vapaasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.