E-kirja

Lue tai kuuntele

Amy Ruttan, Abigail Gordon - Lapsuuteni Wolf's Harbor / Häistä parhaat maksuttomasti

Lapsuuteni Wolf's Harbor

Tohtori Evelyn Saunders on jättänyt taakseen lapsuutensa traumaattisen menetyksen ja Alaskan Wolf's Harborin kylmät tuulet. Mutta odottamaton sijaisuus vanhassa kotikaupungissa tuo hänet yleislääkäri Derek Taylorin elämään. Kumpikaan heistä ei etsi rakkautta… mutta voisiko palvovasta yksinhuoltajaisästä ja hänen pienestä tyttärestään tulla Evelynin kaipaama onnellinen perhe?

 

 Häistä parhaat

Leonie Mitchell hoitaa särkynyttä sydäntään parantamalla pieniä potilaita Heatherdalen uudessa maaseutusairaalassa, ja se riittää hänelle, hän uskoo. Mutta hän ei ole osannut ottaa lukuun uuden pomonsa, kirurgi Callum Warrenderin karismaa. Callumin veto tuntuu vastustamattomalta ja syli suloisen lohduttavalta… Voisiko avioliittoa kaihtava kirurgi korjata sairaanhoitajan särkyneen sydämen?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Amy Ruttan, Abigail Gordon

Julkaistu

2019-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Lapsuuteni Wolf's Harbor / Häistä parhaat

Lue tapahtumarikas rakkaus Lapsuuteni Wolf's Harbor / Häistä parhaat, minkä kanssa saat verrattomia elämyksiä. Amy Ruttan, Abigail Gordon toimii teoksen kirjoittajana. Lapsuuteni Wolf's Harbor / Häistä parhaat on pituudeltaan 212 sivua, eli erittäin osuva pituus läpi käytäväksi. Luettavan kirjan kera kuunneltavissa on lisäksi äänikirja, minkä kera vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, lentokoneessa tai vaikka pyöräilemässä. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-04-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan hyvin innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Tämä sujuu jouheasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Suurinosa palveluista tarjoaa myöskin maksuttoman ilmaisjakson, siten pystyt sitoutumattomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.