E-kirja

Lue tai kuuntele

Annie O'Neil, Louisa George - Maa järisee Mythelioksella / Äidiksi kuukaudessa? maksuttomasti

Maa järisee Mythelioksella

Yksi yö loppuelämän muuttaa voi… Kun maa järisee kreikkalaisella Mythelioksen saarella, sairaanhoitaja Cailey Thomas rientää apuun kotisaarelleen - ja tapaa nuoruudenihastuksensa, tulikuuman tohtori Theo Nikolaidesin! Raunioiden keskellä he löytävät lohtua toisistaan. Mutta kun Cailey tajuaa yön seuraukset, hänen on todistettava yksinkulkija Theolle, että tästä tulee täydellinen isä.

 

 

 Äidiksi kuukaudessa?

Jessica Price on menettänyt ainoan tilaisuutensa tulla äidiksi, ja hän tuntee menetyksen tuskan aina – kunnes tapaa seksikkään yksinhuoltajaisä tohtori Luke MacKenzien ja tämän suloisen pikku tyttären. Luken suudelmat ja tyttären sydämelliset lapsenhalaukset saavat Jessien kaipaamaan mahdotonta. Mutta hän on vain tilapäinen sijainen ja lähdössä pois. Kello käy nopeasti, kun hänellä on vain kuukausi aikaa tehdä haaveestaan totta…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Annie O'Neil, Louisa George

Julkaistu

2019-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

207 sivua

Tietoa kirjasta Maa järisee Mythelioksella / Äidiksi kuukaudessa?

Maa järisee Mythelioksella / Äidiksi kuukaudessa? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Annie O'Neil, Louisa George toimii teoksen kirjoittajana. Maa järisee Mythelioksella / Äidiksi kuukaudessa? on pituudeltaan 207 sivua, eli oikein sopiva pituus lukemiseen. Älä siitä huolimatta jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on loistava keino nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, autossa tai vaikka juoksemassa. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2019-06-01. Pane alulle saman tien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat kätevästi mukana älypuhelimessasi. Se tapahtuu tilittämäll 10 - 20euron kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman summan kirjoja missä kuljetkaan. Äänikirjojen koettaminen on kanssa erittäin vaivatonta, koska kykenet sitoutumatta testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.