E-kirja

Lue tai kuuntele

Barbara Dunlop, Joss Wood - Mullistuksia / Salattu päiväkirja maksuttomasti

Mullistuksia

Television matkaohjelmaa juontava maailmanmatkaaja Tate Harper saa yllättäen niskoilleen sisarentyttärensä Ellien, kun tämän äiti tekee toistamiseen kuuluisan katoamistemppunsa. Hänen on pikimmiten löydettävä sisarensa ja pakotettava tämä ottamaan vastuu tyttärestään, mutta miten? Lopulta Tate ei keksi muuta neuvoa kuin ottaa yhteyttä sisarensa entiseen sulhaseen...

 Salattu päiväkirja

Huikentelevaisen äitinsä kuoleman jälkeen Niki Gerard päätyy Lyndon Valleyyn peitenimen turvin velipuoliensa huomaan. Hänen on löydettävä äitinsä päiväkirja, joka sisältää aivan liian paljon tietoa Washington D.C:n silmäätekevistä ja näiden salaisista puuhista – muuten joku voisi käyttää tietoja häntä vastaan! Sitten tilan naapuriin muuttaa vieras cowboy, joka saa Nikin sydämen sykkimään tiuhempaan tahtiin. Mutta miksi Nikistä tuntuu, että mies salaa jotakin? Ei kai mies ole jäljittänyt häntä tänne pahat mielessään?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Dunlop, Joss Wood

Julkaistu

2019-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Mullistuksia / Salattu päiväkirja

Mullistuksia / Salattu päiväkirja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Barbara Dunlop, Joss Wood toimii kirjan kirjoittajana. Teoksesta löytää 225 sivua, minkä avulla voit vastaanottaa ainutlaatuisia hetkiä. Sinun ei ole vaadittua tyytyä pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan valittavana on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on helppo keino kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet julkisessa ja se luo myös kävelystä kivemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-04-01 julkasijan Harlequin toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen niin pääset iloitsemaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Kun sinulla on omistamasi puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Parasta asiakkaalle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa eli pystyt vapaasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja valita onko palvelu sinulle sopiva.