E-kirja

Lue tai kuuntele

Lynne Graham, Heidi Rice - Perillinen tilauksessa / Karibialaisia unelmia maksuttomasti

Perillinen tilauksessa

Rikas liikemies Zac menee viattoman tarjoilijan Freddien kanssa naimisiin järkisyistä. Rakkauteen kykenemätön Zac lupaa auttaa Freddieä pitämään tämän perheen koossa, jos tämä synnyttää hänelle da Rochan vauvan! Zac uskoo heidän kyltymättömän kiihkonsa palavan aikanaan loppuun. Kun Freddie sitten tulee raskaaksi, Zac huomaakin haluavansa enemmän kuin vain perillisen. Hän haluaa pitää Freddien aviovuoteessaan – ikuisesti!

 

 Karibialaisia unelmia

Rantalomalla oli tarkoitus pitää hauskaa, tanssia yöt läpeensä, kokea ehkä huumaava lomaromanssi… Ella sen sijaan oli istunut lähinnä huoneessaan lukemassa. Onneksi toiseksi viimeisenä lomapäivänä hänen tielleen osui Coop, hurmaava rantapummi, joka vei häneltä jalat alta. Pari kuukautta myöhemmin Ella huomasi, että kiihkeällä yöllä oli ollut seurauksia. Hänen riemuaan varjosti vain yksi huoli: pitäisikö hänen kertoa uutisensa myös Coopille? Ja miten mies siihen suhtautuisi? 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lynne Graham, Heidi Rice

Julkaistu

2019-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

208 sivua

Tietoa kirjasta Perillinen tilauksessa / Karibialaisia unelmia

Perillinen tilauksessa / Karibialaisia unelmia on jännittävä ja mielenkiintoinen rakkaus, mikä ei varmasti jätä todellakaan kylmäksi. Teoksen kirjoitti Lynne Graham, Heidi Rice. Perillinen tilauksessa / Karibialaisia unelmia on pituudeltaan 208 sivua, eli asiallinen pituus läpi käytäväksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kera koet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin mukava keino kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja luo myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2019-11-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Aloita hetimiten äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin pystyt nautiskelemaan kirjoista uudella keinolla. Tarvitset ainoastaan kännykän niin messissä on satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä tietyllä maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.