E-kirja

Lue tai kuuntele

Heidi Rice, Melanie Milburne - Rahamiehen kielletty Tuhkimo / Villi ja kaunis maksuttomasti

Rahamiehen kielletty Tuhkimo

Audrey Merrington ja Lucien Fox ovat joutuneet kohtaamaan useasti elämässään. Syynä ovat olleet heidän vanhempansa. He ovat jopa tavallaan olleet samaa perhettä. Lucienin isä ja Audreyn äiti ovat olleet kahdesti naimisissa keskenään. Ja kahdesti he ovat eronneet myrskyisästi. Nyt ovat luvassa kolmannet häät. Biljonääri Lucienin mielestä rakkaus on ihmisen heikkous. Hän ei aio toistaa isänsä virheitä. Nyt heitä ympäröi kuitenkin skandaali ja Lucien ehdottaa käytännöllistä ratkaisua. Mutta onko Audreyn viehätysvoima liian voimakas Lucienin vastustettavaksi?

 Villi ja kaunis

Eva Redmond oli jo kauan sitten ymmärtänyt, ettei hänen rakastamiensa romanttisten merirosvotarinoiden sankareihin törmännyt tosielämässä – kunnes hän tapasi Nick Delisantron. Heidän yhteinen yönsä oli kuin satua, mutta sitten koitti seuraava aamu ja totuuden hetki: Evan oli kerrottava Nickille, miksi hän oli etsiytynyt tämän seuraan…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heidi Rice, Melanie Milburne

Julkaistu

2019-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

215 sivua

Tietoa kirjasta Rahamiehen kielletty Tuhkimo / Villi ja kaunis

Rahamiehen kielletty Tuhkimo / Villi ja kaunis on luomava sekä viihdyttävä rakkaus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kirjan kirjoitti Heidi Rice, Melanie Milburne. Tämän pituus on 215. Nytkään ei ole kuitenkaan pakko tehdä valinta vain luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä jossa ikinä liikutkaan ja se luo matkasta kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2019-07-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät modernin konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat kuten myös e-kirjat siirtyvät sopivasti mukanasi älypuhelimessasi. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuljetkaan. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.