E-kirja

Lue tai kuuntele

Dani Collins, Natalie Anderson - Rakastajattaren tuplasalaisuus / Odottamaton vieras maksuttomasti

Rakastajattaren tuplasalaisuus

Cinnia Whitley ei ollut koskaan ollut onnenonkija. Hän halusi elää omillaan ja luoda oman uransa. Suhde biljonääriin Henry Sauveterreen sai jäädä historiaan. Koko Sauveterren sukua hän ei kuitenkaan pysty jättämään ja unohtamaan; ei, koska hänen sisällään kasvaa kaksin kappalein suvun seuraavaa polvea. Henry Sauveterre oli aina ihaillut Cinnian älykkyyttä ja itsenäisyyttä, vaikka se tuottikin hänelle kiperiä tilanteita. Nyt hän sai kuulla tulevansa isäksi, mutta mitä vielä; hänen sisarellaankin tuntui olevan omat salaisuutensa. Henryn oli pakko laajentaa suojeluaan ja lämmittää suhde Cinniaan.

 Odottamaton vieras

Nukkua. Sitä James Wolfe juuri nyt eniten halusi. Mutta kun hän astui makuuhuoneeseensa, hänen sänkynsä oli vallattu. Tai ehkä hän näki jotain outoa unta, jossa kaunis, vaalea nainen oli vallannut hänen vuoteensa ja hymyili hänelle kutsuvasti… Jamesilla ei ollut voimia tapella. Hän halusi vain sulkea silmänsä… Caitlin Moore tuijotti tyrmistyneenä sängyssä umpiunessa kuorsaavaa miestä. Hänen New Yorkin -vierailunsa oli saanut todella kummallisen käänteen!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Dani Collins, Natalie Anderson

Julkaistu

2019-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

226 sivua

Tietoa kirjasta Rakastajattaren tuplasalaisuus / Odottamaton vieras

Kiintoisa Rakastajattaren tuplasalaisuus / Odottamaton vieras on jännä rakkaus, mitä kuunnellessa kellonaika haihtuu aivan. Opuksen on kirjoittanut Dani Collins, Natalie Anderson. Kyseinen rakkaus pitää sisällään 226 sivua, joiden kanssa olla moni hetkinen. Ethän kuitenkaan tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet matkustamassa ja se tekee myöskin kävelystä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2019-03-01. Ääni – sekä e-kirja on mahtava keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan olet. Tämä koko juttu onnistuu mutkattomasti, kunhan omistat puhelimen. Mikäli mielit päästä todella e-kirjojen maailmaan, niin sinun pitää vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e ja hyödynnettävänäsi on suurenmoinen kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Jos vielä epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.