E-kirja

Lue tai kuuntele

Andrea Laurence, Robyn Grady - Salaperäinen kaunotar / Yhden yön rakastavaiset maksuttomasti

Salaperäinen kaunotar

Samantha Davis tarvitsee kipeästi tämän työpaikan kummitätinsä Agnesin sijaisena erakkomaisen Brody Edenin sihteerinä. Hän ei välitä edes siitä, että joutuu kirjoittamaan vaitiolosopimuksia ja muita valoja vinon pinon paikan saadakseen! Voisi olla jopa niin, ettei hän saisi koko kuukauden aikana edes nähdä kyseistä verhojen takana lymyilevää velhoa.

Aikansa erakkopomonsa oikuista kärsittyään elämäniloinen, pinkkiä rakastava Sam päättää tarttua härkää sarvista. Hän ottaa tehtäväkseen kiskoa ihmisiä karttavan Brodyn takaisin elämään – vaikka sitten viettelyn keinoin!Yhden yön rakastavaiset

Paljon tuskaa kokeneet ja elämään kyynisesti suhtautuvat mies ja nainen kohtaavat yössä ja hakevat hetken lohtua ja intohimoa toistensa sylistä. Tällä hurmalla on määräaika: yksi yö. Aamun koittaessa kaksi muukalaista jatkaisivat omaa elämäänsä.

Maa järisee, kun Grace Munroe ja Wynn Hunter yhtyvät taianomaisessa yössä – edes esittelyt eivät ole tarpeen. Kun kaikki on ohi, kaipaus kuitenkin jää. Vasta jonkin ajan kuluttua eräässä tilaisuudessa Wynnille selviää jotakin mullistavaa yhden yön rakkaudestaan...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Andrea Laurence, Robyn Grady

Julkaistu

2015-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Salaperäinen kaunotar / Yhden yön rakastavaiset

Salaperäinen kaunotar / Yhden yön rakastavaiset on häkellyttävä ja viihdyttävä rakkaus, mikä ei todella jätä todellakaan tylsistyneeksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Andrea Laurence, Robyn Grady. Kyseinen teos on pituudeltaan 223 sivua, toisin sanoen lukuiloa piisaa useaksi illaksi. Nytkään ei ole onneksi vaadittua taipua yksistään luettavaan versioon, lisäksi valittavana on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä missä milloinkin kuljetkaan ja se luo matkasta mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-01-01 julkasijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tykkänään tuoreen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat kulkevat mukvasti mukanasi puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kun vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.