E-kirja

Lue tai kuuntele

Emily Forbes, Jennifer Taylor - Satutetut sydämet / Ne isot kreikkalaishäät maksuttomasti

Satutetut sydämet

Eleanor Munroe päättää kääntää selkänsä menneille pettymyksille. Toimintasuunnitelma Uusi alku Yorkshire Dalesissa vie Ellien äitiyslomansijaiseksi tohtori Daniel Saundersin lääkäriasemalle - eikä siihen todellakaan kuulu rakastua komeaan pomoon! Mutta Daniel herättää hänessä kaipauksen, joka saa hänet toivomaan enemmän. Voisiko hän sittenkin ottaa riskin - ja rakastua sinkkuisään!?

 

 Ne isot kreikkalaishäät

Ensihoitaja Georgien unelmat vapaasta sinkkuelämästä ovat vaarassa, kun hänen perinteinen kreikkalainen perheensä päättää tulla käymään. Kriisin keskellä hän pyytää uutta lääkäriä, Josh "Vapaa kuin taivaan lintu" Wetherlyä, esiintymään hänen leikkipoikaystävänään! Leikki muuttuu nopeasti yllättävän todentuntuiseksi. Niin kovasti kuin Georgie ja Josh yrittävätkin vakuuttaa kaikille, ettei mitään isoja kreikkalaishäitä ole tulossa... No, olisiko se loppujen lopuksi kovin kamalaa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emily Forbes, Jennifer Taylor

Julkaistu

2018-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Satutetut sydämet / Ne isot kreikkalaishäät

Satutetut sydämet / Ne isot kreikkalaishäät on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kynäillyt Emily Forbes, Jennifer Taylor. Tästä kirjasta löytää 218 sivua, minkä seassa onnistut tuntea ainutkertaisia tuntemuksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka mukana kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet liikkeellä ja se tekee lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-02-01 julkaisijan Harlequin FI toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin hyvä keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan menet. Tarvitset ainoastaan kännykän niin messissä on lukematon määrä kirjoja. Silloin kun haluat mennä todella äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20€ ja hyödynnettävänäsi on mainio valikoima e-kirjoja. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus käypä sinulle, niin kykenet yrittää tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.