E-kirja

Lue tai kuuntele

Stephanie Laurens - Seikkailija sielultaan maksuttomasti

Seikkailija sielultaan

Robert Frobisher oli tehnyt kaksi päätöstä. Hän purjehtisi Freetownin siirtokuntaan ja hoitaisi hänelle annetun salaisen tehtävän mahdollisimman tehokkaasti ja täysin annettujen ohjeiden mukaisesti. Sitten hän palaisi kotiin raportoimaan tehtävästään ja etsisi itselleen vaimon.

Aileen Hopkins oli lähtenyt Freetowniin selvittämään veljensä katoamista. Hän oli pikkuhiljaa pääsemässä jäljille, kun hän törmäsi mieheen, jonka hoitama tehtävä liittyi tiiviisti hänen omaan selvitystyöhönsä.

Robert ja Aileen ryhtyivät yhteistyöhön ja totesivat pian, että heitä yhdisti yhteisen tavoitteen lisäksi myös vahva vetovoima, jota kumpikaan ei pystynyt eikä halunnutkaan sivuuttaa. Yhdessä he lähtivät rohkeasti kohti vaaraa – ja yhteistä tulevaisuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephanie Laurens

Julkaistu

2018-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

333 sivua

Tietoa kirjasta Seikkailija sielultaan

Lue heti vaiheakas rakkaus Seikkailija sielultaan, jonka parissa tunnet verrattomia elämyksiä. Tämän teoksen on tehnyt Stephanie Laurens. Kyseinen rakkaus pitää sisällään 333 sivua, joiden parissa nauttia vaikka moni tovi. Digitaalisen kirjan kanssa tarjottavana on myös omaperäinen äänikirja, jonka kera vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin helppo konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja saa myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-02-01 julkaisijan Harlequin FI toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat uuden oven kirjojen tykö. Tarviit vain puhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.