E-kirja

Lue tai kuuntele

Chantelle Shaw, Nicola Marsh - Sopimaton suhde / Hiomaton timantti maksuttomasti

Sopimaton suhde

Toivottavasti Jarek Saunderson ei ole täysin mahdoton! Se oli Hollyn suurin toive hänen odottaessaan ensimmäistä asiakastaan. Jos Jarek häipyisi rikkaiden yksityisklinikalta ennen aikojaan, Holly saisi sanoa hyvästit työpaikalleen. Mutta kun Jarek viimein saapui, Holly huomasikin toivovansa, että mies häipyisi… tai muuten hän tekisi jotain täysin sopimatonta!

 Hiomaton timantti

Epätoivoisina aikoina joutui tekemään epätoivoisia tekoja – kuten tarttumaan sietämättömän miehen yhteistyötarjoukseen! Mutta Sapphirella ei ollut varaa kieltäytyä tilaisuudesta esitellä perheyrityksensä koruja maailmankuulun Fourden  muotinäytöksessä, ei vaikka hän sen vuoksi joutui aivan liian läheisiin tekemisiin Fourden hulttiopojan ja entisen luokkatoverinsa Patrickin kanssa. Mutta kuluneet kymmenen vuotta olivat muuttaneet sekä Sapphirea että Patrickia, joten ehkä he voisivat kinastelun sijaan tehdä jotain paljon miellyttävämpää…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Chantelle Shaw, Nicola Marsh

Julkaistu

2019-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

208 sivua

Tietoa kirjasta Sopimaton suhde / Hiomaton timantti

Kuuntele heti vauhdikas rakkaus Sopimaton suhde / Hiomaton timantti, minkä kera koet uniikkeja hetkiä. Tämän fastastisen kirjan on kynäillyt Chantelle Shaw, Nicola Marsh. Lukemista löytää 208 sivua, minkä rinnalla kykenet tuntea unohtumattomia elämyksiä. E-kirjan vierellä käytettävänä on myös mahtava äänikirja, jonka avulla vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kätevä käytäntö kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-06-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Pane alulle samantien äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat mielimäsi ohjelman. Se onnistuu tilittämällä 10 - 15e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikänään menet. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu kelpo itsellesi, niin onnistut testata tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.