E-kirja

Lue tai kuuntele

Anne Herries - Sopimatonta seuraa maksuttomasti

Sopimatonta seuraa

Palattuaan Pyreneiden niemimaalta sotimasta Cavendishin nuori reipas kreivi Daniel piti seurapiirielämää ylen tylsänä. Pitkästyneisyys unohtui kuitenkin heti, kun säätyläistyttöjen sieppaukset alkoivat. Kuka neitoja ryösti ja mihin tarkoitukseen?

Aatelisrouvat tohtivat kuiskailla arvailujaan vain posket kauhusta kalpeina…

Danielin tutkimukset tuottivat tulosta, mutta samalla hän vaaransi läheisensä. Vastassa oli pahan voimia palveleva häikäilemätön henkilö, joka ei epäröisi tuhota Danielin äitiä eikä äidin uutta seuraneitiä, joka oli tehnyt Danieliin jo lähtemättömän vaikutuksen…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne Herries

Julkaistu

2018-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

171 sivua

Tietoa kirjasta Sopimatonta seuraa

Sopimatonta seuraa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tuotti Anne Herries. Sopimatonta seuraa on pituudeltaan 171 sivua, joten erittäin sopiva pituus luettavaksi. Ethän silti jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mukava tapa kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet matkustamassa ja se luo myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin FI 2018-01-01. Aloita nyt äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen niin pääset nauttimaan kirjoista täysin tuoreella tavalla. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat tallustavat mukavasti mukana kännykässäsi. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti tietyllä maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Kirjojen yrittäminen on kanssa erittäin mutkatonta, koska pystyt rajattomasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.