E-kirja

Lue tai kuuntele

Fiona Harper, Jennifer Hayward - Sormuksella sulhanen / Kukkia ja kosintaa maksuttomasti

Sormuksella sulhanen

Nate koputti oveen, valmiina tiukkoihin neuvotteluihin. Kun hän näki itkuisen naisen valtavassa hääpuvussa, hänen konseptinsa sekosivat täydellisesti! Mina Mastrantino näytti kaikkea muuta kuin onnea hehkuvalta morsiamelta. Mutta Nate ei jäänyt toimettomaksi: hän keksi suunnitelman, jolla hän saisi sormuksen ja Mina pääsisi eroon epämiellyttävästä sulhasestaan!Kukkia ja kosintaa

Daniel antaa rukkaset tyttöystävälleen radiossa tuhannen kuuntelijan edessä. Hän haluaa keskittyä lihansyöjäkasveihin, ei suhteeseen, jossa ei ole ollut vastusta, joka on liian helposti ajautunut liian pitkälle.

Chloe on uusi orkideaosaston päällikkö ja Danielin ihailija jo opiskeluvuosilta. Hän on luonut uuden minän. Harmaan hiiren tilalle on tullut kynähametta käyttävä, hyvin meikkaava piikkikoroissa puutarhassa päät kääntävä nainen, joka on intohimoisen pätevä omalla alallaan.

Daniel haluaa karistaa median huomion kannoiltaan ja olla muutakin kuin valtakunnan hylkääjä. Chloe tarjoaa avuksi itseään; jos he näyttelisivät pariskuntaa, media unohtaisi Danielin vanhan roolin. Mutta voivatko he unohtaa toisensa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Fiona Harper, Jennifer Hayward

Julkaistu

2018-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Sormuksella sulhanen / Kukkia ja kosintaa

Kuuntele vaiheakas rakkaus Sormuksella sulhanen / Kukkia ja kosintaa, minkä kera elät ainutkertaisia hetkiä. Tämän upean kirjan on kynäillyt Fiona Harper, Jennifer Hayward. Kyseinen teos on sivumäärältään 224 sivua, näin ollen nautintoa riittää runsaasti illaksi. Ethän kuitenkaan rajoitu yksin e-kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan kykenet nyt iloita kirjasta aina kun mielit vaika autolla ajaessa. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-02-01 julkaisijan Harlequin FI toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on mahtava tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan olet. Äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat sopivan ohjelman. Suorittamalla sovitun kk-maksun avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kun epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.