E-kirja

Lue tai kuuntele

RaeAnne Thayne - Toivonkipinöitä maksuttomasti

Toivonkipinöitä

CLAIRE BRADFORDIN ON AVATTAVA SILMÄNSÄ

Mutta hän ei tarvitsisi auto-onnettomuutta. Yksinhuoltajaäitinä ja menestyvän koruliikkeen omistajana hän elää melko yksitoikkoista elämää Hope's Crossingissa, Coloradossa. Mitä väliä sillä on, ettei hänellä ole aikaa romantiikalle? Tai niin hän ainakin itselleen uskottelee, etenkin kun hänen parhaan ystävänsä seksikäs pikkuveli palaa kaupunkiin poliisipäälliköksi.

Onnettomuus pakottaa Clairen hellittämään ja luottamaan toisiin – erityisesti Riley McKnightiin – ja hän huomaa, että asioiden on muututtava. Eikä ainoastaan hänen omassa elämässään. Ryöstöaalto, jonka takana on kaupungin nuoriso, ja joka aiheutti kauhean onnettomuuden, herättää Hope's Crossingin asukkaat. Yhteenkuuluvuuden tunne on kadonnut viimeisimpien vuosien aikana, mutta salaperäinen hyväntekijä innostaa kaupungin asukkaita ja avaa uusia jännittäviä mahdollisuuksia kesän lähestyessä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

RaeAnne Thayne

Julkaistu

2015-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

197 sivua

Tietoa kirjasta Toivonkipinöitä

Sähköistävä Toivonkipinöitä on hyvä rakkaus, mitä luettaessa aika haihtuu kokonaan. RaeAnne Thayne toimii teoksen kirjoittajana. Tämä rakkaus pitää sisällään 197 sivua, joiden rinnalla nauttia vaikka useampi hetkinen. Digitaalisen kirjan vierellä käytettävänä on lisäksi mahtava äänikirja, jonka seassa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella juuri siellä jossa liikutkaan eli se tekee matkastasi kiintoisamman. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2015-01-01 julkasijan Harlequin toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat kuten myös e-kirjat siirtyvät mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän vertainen palvelu soveluas sinulle, niin onnistut testata tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.