E-kirja

Lue tai kuuntele

Robyn Carr - Valoa vuorten takaa maksuttomasti

Valoa vuorten takaa

Tervetuloa Virgin Riveriin!

Koskettava tarina selviytymisestä, anteeksiannosta – ja rakkauden parantavasta voimasta.

Alikorpraali Rick Sudder palaa Irakista kotiin etuajassa – hänen komennuksensa päättyi taistelukentälle. Huoleton nuorukainen on tiessään ja tilalla on mies, joka uskoo tulevaisuutensa olevan yhtä ankea kuin peilikuvansa. Voiko nuoren naisen rakkaus korjata hänen vammautuneen kehonsa ja särkyneen sydämensä?

Virgin Riverin asukkaiden ottaessa Rickin vastaan tiiviin vuoristokaupungin vieraanvaraisuutta koettelee toinenkin tulokas. Dan Bradylla on kyseenalainen menneisyys, ja hän etsii paikkaa, missä aloittaa uudelleen alusta. Odottamatta hän saa tukea naiselta, joka on samanlainen hylkiö kuin hänkin, mutta varovaisen uskollinen uusille mahdollisuuksilleen.

Virgin River on paikka, josta voi löytää haaveet, jotka on jo kuvitellut menettäneensä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Robyn Carr

Julkaistu

2016-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

277 sivua

Tietoa kirjasta Valoa vuorten takaa

Valoa vuorten takaa on häkellyttävä ja kiintoisa rakkaus, joka ei toden totta jätä todellakaan tylsistyneeksi. Robyn Carr toimii teoksen kirjoittajana. Valoa vuorten takaa on pituudeltaan 277 sivua, siis vallan hyvä pituus läpi käytäväksi. Luettavan kirjan vierellä käsillä on omaperäinen äänikirja, jonka mukana vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin kätevä keino kuunnella kirjaa silloin kun olet liikkeellä ja se saa myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan mukavana äänenä toimii tuntematon. Kirja on julkaistu 2016-10-01 ja kirjan julkaisijana toimii Harlequin FI. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mieleinen keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan kuljetkaan. Mikäli sinulla on omistamasi älypuhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia kirjoja. Se onnistuu suorittamalla 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä kuunaan kuljetkaan. Kun et ole vuorenvarma onko tämän vertainen palvelu oikea sinulle, niin onnistut kokeilla valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.