E-kirja

Lue tai kuuntele

Tina Beckett, Margaret Barker - Vastustamaton tohtori Patera / Yksin kanssasi maksuttomasti

Vastustamaton tohtori Patera

Mies pääsi hänen ihonsa alle. Mutta särkyykö hänen sydämensä? Ei enää vaikeita miehiä, tohtori Lea Risi päätti menetettyään sulhasensa. Mutta avustaessaan vapaaehtoisena Mythelioksen maanjäristysuhreja hän päätyy yhteen seksikkään, karunkarhean, upean tohtori Deakin Pateran kanssa. Voisiko Lea sittenkin auttaa Deakinia jättämän menneet taakseen?

 

 

 Yksin kanssasi

Tohtori Julia Montgomery saa elämänsä tilaisuuden harjoitella ranskalaisen huippukirurgi Bernard Cappellen ohjauksessa. Haasteita riittää, ja suurin niistä on mies itse! Bernardin ylimielinen kirurgin käytös leikkaussalissa ei Juliaa häiritse, mutta sitäkin enemmän hänen oma kasvava ihastuksensa tähän upeaan yksinhuoltajaisään…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tina Beckett, Margaret Barker

Julkaistu

2019-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

210 sivua

Tietoa kirjasta Vastustamaton tohtori Patera / Yksin kanssasi

Kuuntele mielenkiintoinen rakkaus Vastustamaton tohtori Patera / Yksin kanssasi, jonka avulla saat imuistoisia fiiliksiä. Kirjan teki Tina Beckett, Margaret Barker. Kyseinen rakkaus pitää sisällään 210 sivua, joiden seassa nautiskella jopa moni hetki. Luettavan kirjan ohella käsillä on lisäksi loistava äänikirja, minkä seassa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mukava tapa kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkeellä ja se luo myöskin kävelystä kivemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-07-01 ja kirjan julkaisijana toimii Harlequin. E- sekä äänikirjat esittävät maikoisan vaihtoehdon iloita kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat parhaan kirjasovelluksen. Suorittamalla sovitun kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei lopu kirjat sinun elämässäsi. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen sovellus soveluas sinulle, niin onnistut yrittää valitsemaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.