E-kirja

Lue tai kuuntele

Carol Marinelli, Annie O'Neil - Yö kanssasi / Uskalla elää maksuttomasti

Yö kanssasi

Kaikki ei ole sitä miltä näyttää, kun kysymyksessä on kätilö Isla Delamere, Melbournen ehkä loistokkain seurapiirijulkkis. Isla ei ole koskaan tavannut miestä, joka sytyttäisi hänet oikeasti – ennen kuin Alessi Manos, kulmakunnan uusi, upea lääkäri, suutelee häntä!

Alessille yhteistyö Islan kanssa on suloista piinaa! Ikuisesti on hänelle tuntematon sana, mutta hän osaa pitää huolen siitä, ettei nainen koskaan unohda heidän yhteistä yötään. Nyt omien sääntöjen noudattamisesta tuleekin Alessille mahdotonta – varsinkin kun hän saa selville Islan suurimman salaisuuden…Uskalla elää

Jack Keller olkoon vain Australian kuumin komistus – entinen traumahoitaja Liesel Adler ei ole matkannut maailman toiselle puolelle vain kaatuakseen uuden sankarin syliin! Oma, suloinen Liam-poika on nyt etusijalla, ja kiinnostavat palomiehet pääsy ehdottomasti kielletty -aluetta.

Mutta Jackin suusta suuhun -menetelmä sytyttää Lieselin sydämessä tulen, jota on mahdoton sammuttaa. Voisiko Jack – viimeinen mies, johon hän olisi odottanut rakastuvansa – olla se ainoa mies, joka voi parantaa hänen särkyneen sydämensä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carol Marinelli, Annie O'Neil

Julkaistu

2016-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Yö kanssasi / Uskalla elää

Sähköistävä Yö kanssasi / Uskalla elää on ihastuttava rakkaus, jota lukiessa vuorokaudenaika karkkoaa kokonaan. Kirjan on kirjoittanut Carol Marinelli, Annie O'Neil. Tämä Style of music on pituudeltaan 218 sivua, toisin sanoen iloa piisaa moneksi myöhäisillaksi. Luettavan kirjan ohella saatavilla on lisäksi hyödyllinen äänikirja, jonka avulla vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, taksissa tai esimerkiksi kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-04-01 julkaisijan Harlequin toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat helpon mahdollisuuden nauttia kiinnostavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat sopivan kirjasovelluksen. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä kuunaan kuljet. Iso osa palveluista tarjoaa lisäksi ilmaisen kokeilun, milloin voit sitoutumattomasti testata sovellusta ilman euroakaan*.