Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kjell Westö - Älä käy yöhön yksin maksuttomasti

"Levy-yhtiön PR-kuvissa he näyttävät hyvin nuorilta, kuin suoraan Antonionin Blow Upista. Osa kuteista on Lontoosta, Adrianan samettitakki ja Arielin oranssi puhvihihainen paita."

Kaivopuisto, toukokuu 1966.

Kallion kulmien voitontahtoinen tappelupukari Jouni, haavanlehdenherkkä Ariel ja säkenöivä Adriana, jonka sisimmässä lepattaa suruvaippa. Kolme nuorta ja unelma. Jos folktrion esikoissinglestä olisi tullut hitti ja he olisivat jatkaneet yhdessä, he olisivat voineet ehkä suojella toisiaan. Kun käy yöhön yksin, ei tiedä kenen saaliiksi jää.

Miksi sukupolvet hukkaavat mahdollisuutensa? Adrianan pikkusiskoon rakastunut Frank Loman haluaa ymmärtää, ja etsii käsiinsä politiikan entisen ihmelapsen Jouni Mannerin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kjell Westö

Julkaistu

2020-04-01

Lukija

Ville Tiihonen

Äänikirjan pituus

1320 min

E-kirjan pituus

465 sivua

Tietoa kirjasta Älä käy yöhön yksin

Vauhdikas Älä käy yöhön yksin on jännä romaanit, mitä lukiessa ajankulu häviää tyystin. Kjell Westö on kirjan kirjoittajana. Teoksesta löytyy 465 sivua, joiden parissa saatat kokea unohtumattomia elämyksiä. Ethän siitä huolimatta jää yksin e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 22:00:04 tunnissa. Äänikirja ei estä lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nautiskella kirjasta missä haluat vaika autossa. Tätä äänikirjaa lukee Ville Tiihonen. Kirjan on julkaissut Otava 2020-04-01. Aloita välittömästi äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin pääset iloitsemaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella tavalla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat mukavasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Sitten kun haluat mennä todella e-kirjojen pauloihin, niin sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja käytössäsi on mainio valikoima e-kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi suunnattoman vaivatonta, sillä pystyt esteettömästi kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.