Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Robert Louis Stevenson - Aarresaari maksuttomasti

Vanha, rommia juova merimies kirjautuu sisään Englannin länsirannikolla sijaitsevaan majataloon ja pyytää muutamaa lanttia vastaan majatalon isännän poikaa Jim Hawkinsia, pitämään silmällä erästä puujalkaista miestä. Paikalle ilmestyy kuitenkin toinen, uhkaava mies – jolta puuttuu kaksi sormea – vaatien osaa vanhan merimiehen väitetystä aarrekartasta. Merimiehen vaivuttua juovuksiin Jim todella löytää kartan miehen laivakirstusta. Pian Hispaniola-alus asettuu kurssiinsa kohti suurta merirosvoseikkailua muun muassa tohtori Livesay kyydissään. Mukana aluksella on myös laivakokki Long John Silver – jalassaan puujalka ja olkapäällään puhuva papukaija, joka kantaa nimeä Kapteeni Flint.

Vuoden 1883 romaanilla on ollut valtava merkitys kaikille sitä seuranneille merirosvoja ja kätkettyjä aarteita kuvaaville kertomuksille. Tarina esittelee ensimmäisen kerran kirjallisuudessa muun muassa aarrekartan, kaukaisen trooppisen saaren sekä puujalkaisen merimiehen papukaija olkapäällään. Robert Louis Stevenson (1850–1894) syntyi Skotlannissa ja kuoli vain 44-vuotiaana eräällä Samoan saariryhmän saarella Tyynellämerellä, minne oli elinaikanaan asettunut. Hän kirjoitti romaaneja, runoja, esseitä ja matkakertomuksia, ja oli jo elinaikanaan tunnettu kirjailijana. Hänen tunnetuimpia romaaneitaan ovat Aarresaari (1883), Ryöstölapsi (1886) sekä Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde (1886). Monet suuret kirjailijat, kuten Jorge Luis Borges, Marcel Proust, Arthur Conan Doyle, Henry James sekä Ernest Hemingway, ovat avoimesti ilmaisseet kunnioituksensa Stevensonia kohtaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Robert Louis Stevenson

Julkaistu

2018-09-12

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

481 min

E-kirjan pituus

176 sivua

Tietoa kirjasta Aarresaari

Aarresaari on häkellyttävä sekä mielenkiintoinen romaanit, mikä ei varmasti jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Robert Louis Stevenson toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen kirja on sivumäärältään 176 sivua, toisin sanoen lukemista riittää lukuisaksi hetkeksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä myötä saat peräti 8:01:14 h. Äänikirja on huikea käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, bussissa tai esimerkiksi kävelyllä. Kirjan lukee Jukka Pitkänen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-09-12 julkasijan Saga Egmont toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin miellyttävä keinolueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menet. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat sopivan sovelluksen. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä kuljet. Kun et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu sopiva sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.