Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Arthur Conan Doyle - Abbey Grangen murha maksuttomasti

Sir Eustance Brackenstall on murhattu – hän oli Kentin rikkaimpia miehiä. Rouva Brackenstall on kalmankalpea ja järkyttynyt. Hän kertoo Sherlock Holmesille, kuinka heidän kotiinsa murtauduttiin edellisenä iltana ja kuinka yksi murtomiehistä tappoi hänen miehensä hiilihangolla. Myös palvelija vahvistaa nähneensä pihalla kolme miestä – mutta voiko rouva Brackenstallin tai palvelijan kertomuksiin luottaa?

Sherlock Holmes ja hänen uskollinen apurinsa tohtori Watson alkavat tutkia sir Eustance Brackenstallin mystistä murhaa.

"Abbey Grangen murha" on Arthur Conan Doylen jännittävä novelli vuodelta 1904. Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana. Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa "Punaisten kirjainten arvoitus", joka julkaistiin vuonna 1887.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arthur Conan Doyle

Julkaistu

2020-07-16

Lukija

Julius Chavez

Äänikirjan pituus

65 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Abbey Grangen murha

Uskomaton Abbey Grangen murha on suurenmoinen romaanit, mitä luettaessa aika katoaa kokonaan. Tämän ensiluokkaisen kirjan on tehnyt Arthur Conan Doyle. Kirjan pituus on 27. Älä kuitenkaan jää pelkästään e-kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 1:05:52 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava käytäntö nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Tätä äänikirjaa lukee Julius Chavez. Kirja on julkaistu 2020-07-16 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan täysin innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat reissaavat helposti mukana älypuhelimessasi. Silloin kun vaadit mennä oikeasti e-kirjojen maailmaan, niin sinun pitää vain suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ ja käytössäsi on isokokoinen valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän vertainen sovellus käypä sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.