E-kirja

Lue tai kuuntele

Santeri Ivalo - Aikansa lapsipuoli maksuttomasti

Juuso Tuominen on nuori yliopistossa opiskeleva mies, tuleva maisteri. Hän on innostunut yliopistossa suomalaisaatteesta ja suomentanut alun perin ruotsinkielisen nimensä. Aatteen innostamana Juuso on viettänyt kesän talonpoikien keskuudessa. Hän on tutustunut kansan tapaan elää ja tehdä työtä. Kokemuksen jälkeen hän tuntee olonsa valaistuneeksi: nyt hän tietää, mitä tavallinen kansa haluaa.

Juuso ei kuitenkaan aavista, että aatteet muuttuvat nopeasti – ja hän on jo jäljessä.

"Aikansa lapsipuoli" on Santeri Ivalon vahva romaani idealismista ja idealismin särkymisen aiheuttamasta surusta. Romaani julkaistiin vuonna 1895.
Santeri Ivalo (1866–1937) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja historioitsija. Ivalo kirjoitti erityisesti historiallisia romaaneja. "Aikansa lapsipuoli" on hänen tunnetuimpia romaanejaan. Ivalo oli merkittävä toimittaja, ja hän oli perustamassa Päivälehteä vuonna 1889. Päivälehdestä tuli myöhemmin Helsingin Sanomat. Ivalo toimi sekä Päivälehden että Helsingin Sanomien päätoimittajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Santeri Ivalo

Julkaistu

2020-03-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

197 sivua

Tietoa kirjasta Aikansa lapsipuoli

Lue heti tapahtumarikas romaanit Aikansa lapsipuoli, jonka kanssa tunnet imuistoisia kokemuksia. Teoksen kirjoitti Santeri Ivalo. Teoksen pituus on 197. Luettavan kirjan vierellä saatavilla on lisäksi mainio äänikirja, minkä kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä missä menet ja se saa matkastasi mielenkiintoisemman. Äänikirjan mukavana äänenä toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-04 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät perusteellisesti uudenaikaisen tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat mielimäsi ohjelman. Tämä onnistuu maksamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan liikut. Jos et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus hyvä sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.