Lue tai kuuntele

Emma Jane Unsworth - Aikuiset maksuttomasti

Hauskempi kuin Sally Rooney, epätoivoisempi kuin Fleabag

Neuroottinen draamakomedia Instagram-ajasta, elämästä jossa ruusuilla on esitettävä tanssivansa, vaikka selän alla pistelee kuollut kaktus.

Kolmikymppisen Jenny McLainen elämä on syöksykierteessä. Hän on juuri menettänyt sekä poikaystävänsä että feministisen kolumninsa, koska feministi ilman kuuluisaa valokuvaajamiestä ei kiinnosta ketään. Kaiken lisäksi ex on alkanut seurustella naisen kanssa, josta Jennyllä on krooninen Instagram-pakkomielle. Ja pahempaa on tulossa! Digiajan koomisin hittiromaani osuu naulan kantaan kuvatessaan, millaista on olla nainen juuri nyt, maailmassa, jossa elämänvalintansa on tehtävä puolitotuuksien, täyssumutusten ja järjettömien odotusten ristipaineessa. Minkä valokuvan äärellä sitä tänään murentuisi?

Emma Jane Unsworth (s. 1978) on brittiläinen kirjailija, joka Lena Dunhamin ja Caitlin Moranin hengessä voimaannuttaa nuoria ja ei enää niin nuoria naisia. Liki säädyttömän hauska ja terävä Unsworth on voittanut romaaneillaan lukuisia palkintoja. Myyntilistojen kärkeen välittömästi ampaissut Aikuiset on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Kolumnistina ja tv-käsikirjoittajana toimivan Unsworthin toinen romaani Animals filmatisoitiin 2019, ja myös Aikuisista on tulossa elokuva.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emma Jane Unsworth

Julkaistu

2021-03-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Aikuiset

Lue heti tapahtumarikas romaanit Aikuiset, jonka rinnalla saat ainutkertaisia kokemuksia. Teoksen on kirjoittanut Emma Jane Unsworth. Kyseisestä kirjasta löytyy 0 sivua, joiden mukana voit elää ainutkertaisia tuntemuksia. E-kirjan ohella saatavilla on lisäksi hyödyllinen äänikirja, minkä kanssa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet bussissa ja luo lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi tuntematon 2021-03-08. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Tämä kaikki onnistuu vaivattomasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Sitten kun vaadit mennä oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e jolloin käytössäsi on iso yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Kun yhä epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.