E-kirja

Lue tai kuuntele

Jan Forsström - Aikuisia ihmisiä maksuttomasti

Suomen paras komediakirjoittaja ei saa komediaa pysähtymään, identiteetin keinotekoisuutta tutkiva kuvataiteilija työskentelee puolisalaa somistajana, ydinperhearjen tavallisuuden väsyttämä kääntäjä päätyy rakastumaan ihan tavalliseen ihmiseen...

Aikuisia ihmisiä kuvaa päähenkilöidensä kautta tiettyä elämänvaihetta ja suomalaista kulttuurielämää ihanan nurjasti. Ihaillut tai sellaiseksi pyrkivät ihmiset painivat ennen kaikkea parisuhteiden, perhesuhteiden ja sivusuhteiden kanssa. Suunnilleen samanikäiset, samaa haluavat, monenlaisesti hauraat ihmiset pyörivät samanlaisissa pikku piireissä. Harvalla tuntuu olevan jäännöksettömän mukavaa.

Toisessa proosateoksessaan Jan Forsström näyttää jälleen olevansa loistava ihmisten ja ihmissuhteiden kuvaaja. Hänen tekstinsä on ymmärtäväinen inhimillistä hätää ja julman hauska itsetärkeilyä kohtaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jan Forsström

Julkaistu

2020-04-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

180 sivua

Tietoa kirjasta Aikuisia ihmisiä

Aikuisia ihmisiä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Jan Forsström. Kyseinen teos on sivumäärältään 180 sivua, joten iloa riittää moneksi myöhäisillaksi. Älä siitä huolimatta rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Kuunneltava kirja ei hillitse lukijaansa nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sitä vastoin saatat iloita kirjasta aina kun tahdot kuten vaikka autolla ajaessa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-04-09 julkasijan Teos toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle kokonaan uuden oven kirjojen maailmaan. Mikäli sinulla on puhelimesi mukana, niin sinulla on mukanasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tietyllä maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.