Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Virpi Hämeen-Anttila - Alastonkuvia maksuttomasti

Lumoava rakkausromaani kahdesta miehestä, naisesta ja kuvataiteen aistivoimaisesta maailmasta.

Kun taidehistorian opiskelija Anna Tuominen näkee ensi kerran Aleksi Merikosken töitä, hän tietää löytäneensä aiheen gradulleen. Merikosken eroottiset naiskuvat kuohuttivat aikoinaan taidepiirejä, eikä taiteilijasta ole sitten 70-luvun kuultu mitään.

Anna kaivautuu tutkimustyössään yhä syvemmälle. Millainen on tuo karismaattinen, erakoitunut hahmo? Ja kuka on mystinen Kaze-no-kage, joka toistuu töissä yhä uudelleen?

Nuori Merikoski julistaa, että taideteoksen täytyy saada ihminen muuttamaan elämänsä. Niin käy myös Annalle, kun hän imeytyy osalliseksi erikoislaatuiseen kolmiodraamaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Virpi Hämeen-Anttila

Julkaistu

2019-02-15

Lukija

Jari Nissinen, Usva Kärnä, Jani Puhakka

Äänikirjan pituus

1145 min

E-kirjan pituus

426 sivua

Tietoa kirjasta Alastonkuvia

Alastonkuvia on luomava sekä hauska romaanit, mikä ei takuulla jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Teoksen kirjoitti Virpi Hämeen-Anttila. Tämä teos on pituudeltaan 426 sivua, siis lukuiloa riittää moneksi ajankohdaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka myötä saat lukuhetkiä peräti 19:05:25 h. Äänikirjaa voit kuunnella siellä jossa milloinkin kuljetkaan ja se saa matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee Jari Nissinen, Usva Kärnä, Jani Puhakka. Kirja on julkaistu 2019-02-15 ja teoksen julkaisijana on Otava. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät täysin uuden tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit tahtomasi ohjelman. Maksamalla kiinteän kk-maksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Jos vielä epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.