Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Olga Tokarczuk - Alku ja muut ajat maksuttomasti

Mystinen kertomus Alusta, pienestä puolalaisesta kylästä, sen asukkaista unelmineen ja pelkoineen, sekä luonnon lohdullisesta mutta vääjäämättömästä kiertokulusta.

Alku ja muut ajat on vuoden 2018 Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittajan Olga Tokarczukin läpimurtoteos. Se on kansanuskomusten ja kristillisten legendojen aarreaitta, filosofinen romaani ajan tuhoavasta voimasta ja ihmisen tarpeesta etsiä järjestystä katoavasta maailmasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Olga Tokarczuk

Julkaistu

2019-11-18

Lukija

Saga Sarkola

Äänikirjan pituus

563 min

E-kirjan pituus

183 sivua

Tietoa kirjasta Alku ja muut ajat

Jännittävä Alku ja muut ajat on mainio romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika poistuu täydellisesti. Kirjan teki Olga Tokarczuk. Kirjan pituus on 183. Nykypäivänä ei ole kuitenkaan vaadittua tehdä valinta vain luettavaan versioon, lisäksi hankittavissa on lisäksi 9:23:52 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, päinvastoin voit nauttia kirjasta heti kun tahdot esim autossa. Äänikirjan lukijana on Saga Sarkola. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-11-18 julkasijan Otava toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Tämä koko juttu toimii mutkattomasti, jos omistat puhelimen. Maksamalla kiinteän kk-maksun avaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kirjojen testaaminen on samoin tosi mutkatonta, koska pystyt rajattomasti kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.