E-kirja

Lue tai kuuntele

Karl Johan Robert Kiljander - Amalia ystävämme maksuttomasti

On Berthan syntymäpäivä. Bertha ei kuitenkaan osaa iloita syntymäpäivästään, sillä hänen miehensä Aksel on ollut edellisenä iltana pitkään poissa kotoa. Missä Aksel on viettänyt aikaansa ja kenen kanssa? Berthan mieltä ei yhtään kohota ystävätär Amalian kertomat juorut: Aksel on nähty epäilyttävässä seurassa.

"Amalia-ystävämme" on Karl Johan Robert Kiljanderin hulvaton näytelmä vuodelta 1887. Kiljanderin ihmiskuvaukset ovat ajattomia ja tarkkoja – tällä kertaa keskiössä on innokkaasti huhuja levittävä juorukello.
Karl Johan Robert Kiljander (1848–1924) oli suomalainen näytelmäkirjailija ja postimestari. Hän kirjoitti ensimmäiset näytelmänsä ruotsiksi, mutta vaihtoi pian kirjoittamaan suomeksi. Kiljanderin humoristisia näytelmiä esitettiin Kansallisteatterissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karl Johan Robert Kiljander

Julkaistu

2020-02-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

28 sivua

Tietoa kirjasta Amalia ystävämme

Amalia ystävämme on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Karl Johan Robert Kiljander. Tästä kirjasta löytyy 28 sivua, minkä kanssa saatat elää jännittäviä kokemuksia. Tämän lisäksi kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet julkisessa ja se saa myös kävelystä ainutlaatuisemman. Tässä lukijana on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-02-26. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle aivan tuoreen oven kirjojen tykö. Se kaikki onnistuu vaivattomasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki palvelut tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa joten saatat vapaasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko sovellus justiinsa sinulle hyvä.