E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Jansson - Amorin kiehkurat maksuttomasti

Salong d’Amour sijaitsee Visbyn keskustassa Gotlannissa. ”Miten voin auttaa?” kampaaja Angelika kysyy tuoliinsa istahtavalta asiakkaaltaan ja tarkoittaa: miten voin auttaa sinua elämässäsi? Hän koettaa saada ihmiset näkemään ympärillään rakkautta, ja moni löytääkin hänen avullaan uuden hiustyylin lisäksi uuden suunnan. Kampaamossa on kaksi tuolia, eikä koskaan ole sattumaa se, kuka viereen istuu – siitä Angelika ja hänen nuori kuriton apulaisensa Ricky pitävät huolen!

Miehensä menettäneen Angelikan omassa elämässä alkaa tapahtua, kun hän tapaa naamiaisissa salaperäisen mestarivarkaaksi pukeutuneen miehen ja rakastuu. Pian joku kaappaa Angelikan talon ja tapahtuu muutakin outoa. Onko Angelika rakastunut väärään mieheen? Entä kuka on merenkävijä Sinbad, jonka kanssa Angelika viestittelee internetissä?

Pirskahteleva huumori ja tarttuminen hetkeen tempaavat lukijan Angelikan seikkailuihin mukaan. Mikään inhimilliseen elämään kuuluva ei ole hänelle vierasta: murtautuminen asuntoon, samppanjan tarjoaminen kuolemansairaalle, teesihtikeskustelut tai yöllinen pyöräajelu uuden kullan kanssa. Lopussa on bonuksena ruokareseptejä!

Amorin kiehkurat on dekkaristina tunnetun Anna Janssonin ensimmäinen naistenviihderomaani ja ylistys elämän ainutlaatuisuudelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Jansson

Julkaistu

2014-10-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

232 sivua

Tietoa kirjasta Amorin kiehkurat

Amorin kiehkurat on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman kirjan on tehnyt Anna Jansson. Tämä teos on pituudeltaan 232 sivua, eli kirjaa riittää usemmaksi myöhäisillaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kyydissä koet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa kykenee kuunnella juuri siellä missä ikinä liikut ja se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Tämän äänikirjan äänenä on tuntematon. Teoksen on julkaissut Gummerus 2014-10-02. E- sekä äänikirjat tuottavat helpon mahdollisuuden nauttia jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat reissaavat mukvasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, millä pystyy kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Iso osa ohjelmista tarjoilee myöskin ilmaisen kokeilun, jolloin kykenet ilmaiseksi testata sovellusta ilman euroakaan*.