E-kirja

Lue tai kuuntele

Maureen Child, Karen Booth - Ankaraa peliä / Huippudiili maksuttomasti

Ankaraa peliä

Kun Jenny Marshall kohtaa tietokonepelialan mahtimiehen Mike Ryanin, hän ajattelee tavanneensa Sen Oikean. Mutta sitten Mike saa tietää Jennyn olevan tämän kilpailijan lähisukulainen ja uskoo hänen vakoilevan tätä! Jenny ajattelee saaneensa Mikesta tarpeekseen – kunnes hän saa uuden työn, ja Mikesta tulee hänen pomonsa!Huippudiili

Anna Langford on valmis ottamaan perheensä bisnekset johtoonsa, mutta hänen veljensä ei suostu luopumaan ohjaksista. Kun hän keksii mahdollisuuden huippudiiliin, hän päättää toimia – vaikka se merkitseekin työskentelyä Jacob Linin kanssa! Se mikä alkaa liiketoimena, muuttuu pian romanssiksi – kunnes Anna saa tietää Jacobin motiivit.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maureen Child, Karen Booth

Julkaistu

2017-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

222 sivua

Tietoa kirjasta Ankaraa peliä / Huippudiili

Lumoava Ankaraa peliä / Huippudiili on jännä romaanit, mitä lukiessa ajankulu häviää täysin. Opuksen on kirjoittanut Maureen Child, Karen Booth. Teoksen pituus on 222. Nykypäivänä ei ole onneksi vaadittua taipua vain luettavaan versioon, lisänä tarjolla on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä jossa milloinkin liikutkaan joten se tekee matkasta kiinnostavamman. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-01-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Jos sinulla on omistamasi kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on lisäksi mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Silloin kun tahdot päästä todella äänikirjojen maailmaan, sinun aloittaa pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin käytössäsi on iso kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Useat äänikirjapalveluista tarjoaa niin ikään maksuttoman ilmaisjakson, tähän tapaan kykenet vapaasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.