Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Clare Mackintosh - Anna minun olla maksuttomasti

Poliisin mukaan se oli itsemurha. Annan mukaan se oli murha. Molemmat ovat väärässä.

Vuosi sitten Caroline Johnson päätti elämänsä karulla tavalla ja hyppäsi kallionkielekkeeltä alas kuolemaan, kuten miehensä vain muutamia kuukausia aiemmin. Heidän tyttärensä Anna on kamppaillut päästäkseen sinuiksi menetyksensä kanssa siitä asti.

Nyt kun Annalla on oma pieni vauva, hän kaipaa äitiään enemmän kuin koskaan ja alkaa esittää kysymyksiä vanhempiensa kuolemasta. Mutta riskeeraako hän oman tulevaisuutensa menneitä kaivelemalla? Joskus olisi turvallisempaa antaa asioiden olla...

Yllättävien käänteiden taiturina tunnetun menestyskirjailijan kolmas romaani on vuoden odotetuin psykologinen trilleri.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Clare Mackintosh

Julkaistu

2018-09-20

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

840 min

E-kirjan pituus

282 sivua

Tietoa kirjasta Anna minun olla

Anna minun olla on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Clare Mackintosh. Kyseinen romaanit pitää sisällään 282 sivua, joiden rinnalla nautiskella moni hetki. Kyseisestä teoksesta on tehty samoin äänikirja versio, jonka kestoaika on 14:00:22 tuntia. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja luo lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan on lukenut Krista Putkonen-Örn. Kyseisen teoksen julkaisi Gummerus 2018-09-20. E- sekä äänikirjat tarjoilevat ainutlaatuisen tavan nautiskella jännittävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Tarviit älypuhelimen jolloin messissä on rajattomasti kirjoja. Maksamalla kiinteän kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilua eli saat rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko sovellus juuri sinulle oikea.