E-kirja

Lue tai kuuntele

Carole Mortimer, Michelle Smart - Anna rakkaudelle tilaisuus / Oikea onni maksuttomasti

Anna rakkaudelle tilaisuus

Livia oli väsynyt taistelemaan tunteitaan vastaan. Hän oli yrittänyt pyyhkiä Massimon mielestään, saada sydämensä uskomaan, että heidän avioliittonsa oli ohi… mutta se oli mahdotonta. Mutta aivan yhtä mahdotonta heidän olisi palata yhteen, ellei Massimo viimeinkin ymmärtäisi, mikä elämässä oli tärkeintä – rakkaus! Oikea onni

Michael D´Angelo johti veljiensä kanssa kolmea galleriaa Pariisissa, New Yorkissa ja Lontoossa. Vastoin juuri vihittyjä veljiään, hän oli päättänyt olla koskaan avioitumatta. Hän halusi suojella omaa elämäänsä onneaan onkivilta naisilta. Toive tuntuu kuitenkin mahdottomalta sinä hetkenä, kun hänen toimistoonsa ilmestyy nuori nainen kaksosvauvojen kanssa väittäen D´Angelon galleristin olevan lasten isä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carole Mortimer, Michelle Smart

Julkaistu

2020-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

208 sivua

Tietoa kirjasta Anna rakkaudelle tilaisuus / Oikea onni

Vauhdikas Anna rakkaudelle tilaisuus / Oikea onni on loistava romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika poistuu täysin. Teoksen on kirjoittanut Carole Mortimer, Michelle Smart. Kyseinen GENRE on sivumäärältään 208 sivua, toisin sanoen lukuiloa riittää useaksi myöhäisillaksi. Tämän lisäksi e-kirjasta on tehty myöskin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva keino nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, taksissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2020-08-01. Aloita saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Kun sinulla on älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi satoja kirjoja. Silloin kun mielit päästä kunnolla äänikirjojen maailmaan, niin sinun pitää vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa niin sinulla on eeppinen valikoima omalaatuisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi erittäin helppoa, sillä kykenet sitoutumatta yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.