Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Åke Edwardson - Armahin maa maksuttomasti

Kolme miestä löydetään murhattuina lähikaupasta aamun varhaisina tunteina. Laukaukset on ammuttu läheltä. Teloitus. Kassa on kuitenkin koskematon. Tunsivatko uhrit murhaajansa?

Rikoskomisario Erik Winter alkaa kysellä, mutta kukaan ei vastaa. Kukaan ei ole kuullut laukauksia, ei nähnyt kenenkään pakenevan. Kukaan ei tiedä onko kaupassa myyty jotain muuta ruuan ja savukkeiden lisäksi. Onko kyse huumeista? Mustan pörssin kaupasta? Ihmissalakuljetuksesta? Vai jostain vielä pahemmasta?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Åke Edwardson

Julkaistu

2020-07-30

Lukija

Carl-Kristian Rundman

Äänikirjan pituus

811 min

E-kirjan pituus

266 sivua

Tietoa kirjasta Armahin maa

Armahin maa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Åke Edwardson. Teoksen pituus on 266. Digitaalisen kirjan vierellä tarjottavana on myös mainio äänikirja, minkä parissa vietät normaalilla nopeudella 13:31:59 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan pystyt iloita kirjasta missä ja milloin mielit vaika lentokoneessa. Tätä äänikirjaa lukee Carl-Kristian Rundman. Tämän kirjan julkaisi Otava 2020-07-30. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Tämä koko homma toimii vaivattomasti, jos vain omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa ja näin kykenet vapaasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu sinulle kelp.