E-kirja

Lue tai kuuntele

Helena Sinervo - Armonranta maksuttomasti

Finlandia-palkitun kirjailijan omaelämäkerrallinen sukuromaani

Romaanin alussa Helena-niminen kirjailija saa kutsun tapaamaan kuolemaisillaan olevaa isäänsä. Puolisonsa Hetan kanssa hän lähtee ajamaan kohti sairaalaa. Helena ja Heta ovat vakiintunut pari, ja he käyvät hedelmöityshoidoissa. Muutamaa vuotta aikaisemmin Helena on saanut isältään salkun, joka sisältää oikeudenkäyntipöytäkirjoja sodanjälkeisiltä vuosilta 1945-1949, isän äänittämiä C-kasetteja sekä Helenan isoisän päiväkirjan ensimmäisen maailmansodan ajoilta. Näistä "dokumenteista" ilmenee Preussin armeijassa palvelleen paperi-insinöörin ja Helenan isänäidin sekä heidän perillistensä omalaatuinen rakkaus- ja kostotarina, jolla on ollut arvaamattomat vaikutukset suvun ihmissuhteisiin.

Helena ja Heta lukevat ja kuuntelevat näitä faktaa ja fiktiota yhdisteleviä faabeleita sekä keskustelevat niistä. Suvun tarina tulee kerrotuksi pienissä tarinanpätkissä ja dialogeissa. Romaani leikkaa myös lähelle nykyisyyttä, Berliiniin, jossa eronnut nainen saattaa pientä tytärtään metrolla kouluun ja kertoo samalla ajankuluksi tarinoita lapsuudestaan 1960-luvun Tampereella. Armonranta kasvaa suureksi kertomukseksi sukupolvien ketjusta, muistoista ja kertomusten voimasta sekä anteeksiantamisen tärkeydestä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Helena Sinervo

Julkaistu

2016-03-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Armonranta

Lue nyt vauhdikas romaanit Armonranta, jonka rinnalla saat ainutkertaisia kokemuksia. Helena Sinervo on kirjan kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 214 sivua, joiden rinnalla iloita jopa useampi hetki. Kyseisestä e-kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä missä menet eli se luo matkasta jännittävämmän. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2016-03-30 julkasijan WSOY toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle kokonaan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat kätevästi mukanasi omassa älypuhelimessasi. Kun mielit mennä' oikeasti kirjojen pauloihin, sinun aloittaa vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin sinulla on isokokoinen yhditelmä kirjoja. Kirjojen testaaminen on kanssa suunnattoman vaivatonta, sillä pystyt vapaasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.